Microcontrolerul Arm Cortex-M4F ultra-fiabil de la Maxim Integrated oferă cel mai mic consum de putere și cea mai mică dimensiune pentru aplicații cu senzori IoT, industriale și de sănătate.

by donpedro

Reduceți consumul de putere și dimensiunea, sporind în același timp fiabilitatea aplicațiilor industriale, de asistență medicală și pentru Internetul Lucrurilor (IoT) cu ajutorul microcontrolerului (MCU) MAX32670 de mică putere Arm® Cortex®-M4 cu unitate de calcul în virgulă mobilă de la Maxim Integrated Products. Pentru a obține cea mai bună fiabilitate, microcontrolerul protejează toată memoria embedded (Flash și SRAM) cu tehnologie ECC, de corecție a erorilor (ECCerror-correction code).

În multe aplicații industriale și IoT, particulele cu energie ridicată, precum și alte provocări generate de mediu prezintă pericolul “bombardării” memoriei și comutării din “0” în “1” sau invers a biților în timpul desfășurării normale a operațiunilor – mai ales când ne referim la o tehnologie semiconductoare de 40nm sau mai mică. Acest lucru poate perturba funcționarea microcontrolerului și poate produce rezultate incorecte sau chiar periculoase. Pentru a preveni extinderea problemelor sau defecțiunilor, MAX32670 protejează întreg spațiul de memorie (Flash, de 384kB și SRAM, de 128kB) cu tehnologie ECC pentru a preveni comutația accidentală a biților și pentru a spori fiabilitatea. Cu ECC, erorile pe un singur bit sunt detectate și corectate de hardware, ceea ce elimină posibilitatea ca acest tip de erori să creeze un impact negativ asupra aplicației.

Având un consum activ de putere de doar 40µW/MHz, MAX32670 execută comenzi de la memoria Flash cu un consum de putere cu 40% mai mic decât consumul oferit de cea mai apropiată soluție industrială competitivă. Este cea mai mică soluție de putere pentru aplicațiile cu senzori alimentate de la baterii. MAX32670 este, de asemenea, cu 50% mai mic decât cel mai apropiat concurent, oferind dezvoltatorilor posibilitatea de a reduce dimensiunea soluției și costurile materiale.

Avantaje cheie

  • Fiabilitate ridicată: tehnologia ECC de protecție a memorilor Flash și SRAM previne erorile generate de comutația accidentală a biților; pornirea (boot) securizată și criptarea hardware îmbunătățesc fiabilitatea.
  • Cel mai mic consum activ de putere: 40µW/MHz – cu 40% mai mic decât produsele concurenței.
  • Cea mai mică dimensiune din lume: amprenta cu 50% mai mică decât cea a dispozitivelor concurente – Circuitul este disponibil în variantele de încapsulare WLP, de 1.8 mm- × -2.6 mm și TQFN, de 5 mm- × -5 mm.

Disponibilitate și preț

  • MAX32670 este disponibil pe site-ul Maxim Integrated la prețul de $1.44 (FOB USA pentru comenzi mai mari de 1000-unități); de asemenea, este disponibil la distribuitorii autorizați
  • Kit-ul de evaluare MAX32670EVKIT# este disponibil la prețul de $25

Mai multe informații

  • Pentru detalii privind soluțiile de microcontrolere cu consum mic de putere de la Maxim Integrated, vizitați: https://maxim.click/Maxim_LP_Micros
  • Pentru a comanda dispozitivul MAX32670 sau pentru alte informații, vizitați: https://maxim.click/MAX32670_Product

Maxim Integrated

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu