În oferta COMPEC: Accelerometrul pe 3 axe LSM6DSOXTR STMicroelectronics

by donpedro

LSM6DSOX este un așa numit sistem în capsulă (SiP) caracterizat de un accelerometru digital 3D și un giroscop digital 3D cu performanțe îmbunătățite la 0.55 mA în modul de înaltă performanță și permițând funcții de consum energetic redus, în modul „mereu în funcțiune”, pentru o experiență de mișcare optimă.

Nr. stoc RS 190-8469
Marca STMicroelectronics
Cod producător LSM6DSOXTR

LSM6DSOX suportă cerințele principale ale OS, oferind senzori reali, virtuali și de IoT, cu 9 Kbyte pentru un lot dinamic de date. Familia ST de module senzoriale MEMS are la bază procesul de fabricație robust și matur deja utilizat în producția de accelerometre și giroscoape micro-prelucrate.

Diferitele elemente de detecție sunt fabricate utilizând procese specializate de micro-prelucrare, în vreme ce interfețele de circuit integrat sunt dezvoltate utilizând tehnologie CMOS, care permite proiectarea unui circuit dedicat croit pentru a se potrivi cât mai bine caracteristicilor elementului de detecție.

LSM6DSOX dispune de o plajă de accelerație completă, de ±2/±4/±8/±16 g și o viteză de rotație de ±125/±250/±500/±1000/±2000 dps.

LSM6DSOX suportă complet aplicații EIS și OIS, deoarece modulul include o cale dedicată, configurabilă de procesare a semnalului pentru OIS și auxiliar SPI, configurabilă atât pentru giroscop, cât și pentru accelerometru.

LSM6DSOX OIS poate fi configurat de la interfața auxiliară SPI și cea primară (SPI/I²C & MIPI I3CSM). Înalta rezistență la șoc mecanic face ca LSM6DSOX să fie alegerea preferată a proiectanților de sisteme, pentru crearea și fabricarea de produse sigure în funcționare. LSM6DSOX este disponibil în capsulă LGA din plastic (land grid array).

Aplicații:

  • Urmărire, mișcare și detecție gesturi
  • Hub senzorial
  • Navigație de interior
  • IoT și dispozitive conectate
  • Economie energetică inteligentă pentru dispozitive portabile
  • EIS și OIS pentru aplicații de camere video
  • Monitorizare vibrații / compensare

Dacă performanțele acestui accelerometru pe 3 axe v-au trezit interesul, puteți găsi mai multe detalii și oferta completă pe site-ul ro.rsdelivers.com.

Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu