Farnell lansează noul osciloscop Tektronix cu stocare digitală, cu reduceri promoționale de până la 15%, în limita stocului disponibil

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, a adăugat la portofoliul său de produse de testare și măsurare noul osciloscop cu stocare digitală TBS2000B de la Tektronix. Noul osciloscop oferă inginerilor proiectanți, tehnicienilor, precum și profesorilor ușurință în utilizare, măsurători automate și un afișaj mare de 9”. Totodată, TBS2000B oferă performanțe excepționale și depanare avansată la un preț accesibil. De asemenea, clienții pot beneficia de o promoție specială de până la 15% pentru acest nou produs, în limita stocului disponibil.

Noul osciloscop cu stocare digitală TBS2000B de la Tektronix este construit pe baza performanțelor deosebite oferite de modelul anterior TBS2000, fiind capabil să livreze performanțe mai mari, o ușurință în utilizare și mai mare, la un preț accesibil. Seria TBS2000B înlocuiește complet seria precedentă TBS2000, având aceleași dimensiuni și interfață programabilă. Caracteristicile de referință includ:

  • Un display WVGA de 9 inch, cu o lungime de înregistrare de 5 milioane de puncte și o rată de eșantionare de 2GS/s, care permite utilizatorilor să capteze și să afișeze mai mult semnal, să accelereze depanarea și validarea proiectului.
  • 32 de măsurători automate împreună cu noile cursoare permit analiza semnalelor și aflarea celor mai importanți parametri ai semnalului.
  • TekVPI™, interfața de sonde (tehnologie proprietară Tektronix) permite o acoperire largă de aplicații prin folosirea celor mai recente sonde active, diferențiale și de curent cu scalare automată. Acesta este singurul instrument din industrie de tip ‘entry-level’ cu interfață TekVPI™. TBS2000B suportă, de asemenea, sondele pasive BNC tradiționale.
  • Gama de opțiuni de conectivitate, ce include suport Wi-Fi (prin USB Wi-Fi dongle), 2 porturi USB și un port Ethernet 100-BaseT, vă permite să partajați măsurătorile și să colaborați cu partenerii din laborator.

James McGregor, Director Global al departamentului “Test & Tools” de la Farnell a spus:, “Seria Tektronix TBS2000B oferă o actualizare majoră al unuia dintre cele mai populare produse din gama de teste și măsurare de la Farnell și este potrivită pentru o serie de aplicații, care includ IoT, industria auto, apărare, aplicații de putere și domeniul educațional. Utilizatorii osciloscopului anterior -TBS2000 – vor trece cu ușurință la acest nou produs și vor beneficia de utilizarea unei tehnologii de ultimă generație. Controlul intuitiv prin intermediul ecranului de 9-inch și măsurările automate vor crește productivitatea și vor grăbi procesele de proiectare și testare.”

Farnell oferă clienților săi un suport tehnic de neegalat 24/5 prin specialiști dedicați din domeniul testării și măsurării, precum și resurse online extinse, cum ar fi instrumentul online de selectare a sondelor (exclusiv la Farnell). De asemenea, clienții pot accesa sute din cele mai noi și cele mai bine vândute produse de la furnizorii noștri de top, cum ar fi Tektronix, disponibile pentru expediere în aceeași zi. Pe lângă această promoție specială de lansare, cu reduceri de preț de până la 15% în limita stocului disponibil, la Farnell găsiți și alte oferte interesante din gama produselor de testare și măsurare, cu discount-uri de până la 30%

Osciloscopul cu stocare digitală Tektronix TBS2000B este disponibil la Farnell pentru EMEA, element14 pentru APAC și Newark în America de Nord.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu