Departamentul de vânzări al Digi-Key:

by donpedro

Modelul de afaceri al Digi-Key se bazează pe plasarea clientului pe primul loc și susținerea acestuia pe principii de consecvență și continuitate. Oferim peste 10,2 milioane de produse la nivel global de la peste 1.200 de producători de marcă, cu mai mult de 2,2 milioane de produse în stoc și disponibile pentru expediere imediată (în termen de 48 de ore către majoritatea destinațiilor Europene).

Echipa noastră de vânzări la nivel global este dedicată sprijinirii clienților în fiecare etapă a procesului lor de inovare și proiectare. De cele mai multe ori, suntem primul punct de intrare în Digi-Key pe care îl întâlnește un client, iar echipa noastră se bucură să ajute clienții să obțină componentele de care au nevoie din depozitele noastre uriașe, în intervalul de timp în care au nevoie de acestea.

Membrii echipei de dezvoltare a afacerilor din întreaga lume își susțin piețele locale din Polonia până în Italia și din Franța până în Marea Britanie. Echipele noastre globale oferă bazelor specifice de clienți cunoștințe, practici și expertiză în limba locală. Iar birourile noastre de vânzări din München, Enschede și Tel Aviv oferă servicii de vânzări locale și asistență pentru clienți în ora locală și în mai multe limbi.

În piața Europeană și nu numai, ne angajăm să oferim cea mai largă selecție de produse și un nivel ridicat de stocuri pentru a ne asigura că toți clienții pot obține ceea ce au nevoie, atunci când au nevoie. Combinarea acestui angajament cu modelul nostru online și serviciile pentru clienți de înaltă calitate contribuie la o experiență sigură și constantă a clienților, în special în perioadele dificile.

Depozitul central al Digi-Key din SUA servește clienții noștri la nivel global pentru a oferi coerență și eficiență în perioade de schimbare. Avem relații puternice cu partenerii noștri de logistică, aducând un alt nivel de asigurare clienților noștri. Suntem capabili să aducem produsul în cele mai multe părți ale Europei în câteva zile, în mod constant, și în mod normal, în termen de 48 de ore.

De asemenea, continuăm să investim în clienții noștri oferind noi instrumente și suport, inclusiv adăugarea a peste 200 de noi furnizori și 300.000 de produse noi. Un instrument pe care l-am dezvoltat recent este programarea online care oferă clienților EMEA confortul de a planifica și plasa comenzile în avans, în moneda locală. Clienții, cum ar fi producătorii pe bază de contract, OEM-urile și alții, care pot căuta cantități mult mai mari decât cele tipic utilizate în inginerie sau în crearea de prototipuri, au acum posibilitatea de a gestiona planificarea și livrările cu ajutorul unui instrument de planificare online, ușor de utilizat, fără comenzi sau cantități minime.

WEB Info: (https://www.digikey.ro/en/help/features-updates/scheduled-shipments?_ga=2.43852071.382476748.1587064331-1159272882.1565644792&_gac=1.255889785.1583527558.Cj0KCQiAhojzBRC3ARIsAGtNtHUlqsu3wjvTrmdiF3s_BXyjESCTlHrRFgzp0o-WC1EOXrWTIVRnf50aAk8cEALw_wcB)

Pentru a începe, clienții trebuie pur și simplu să se înregistreze online.

WEB Info: (https://www.digikey.ro/en/help/why-register?_ga=2.78120086.382476748.1587064331-1159272882.1565644792&_gac=1.187538010.1583527558.Cj0KCQiAhojzBRC3ARIsAGtNtHUlqsu3wjvTrmdiF3s_BXyjESCTlHrRFgzp0o-WC1EOXrWTIVRnf50aAk8cEALw_wcB)

La Digi-Key, gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați de COVID-19 din întreaga lume, iar principala noastră preocupare este sănătatea și siguranța atât a membrilor echipei noastre, cât și a clienților și a partenerilor de afaceri. Deși nu știm încă impactul generat de COVID-19, modelul nostru de afaceri ne poziționează cu stocuri substanțiale pentru a oferi perturbări minime în afacerile clienților noștri și am lucrat îndeaproape cu partenerii noștri de transport pentru a atenua impactul asupra livrărilor de produse.

Pe site-ul nostru am creat o pagină de resurse COVID-19, care este actualizată cu întrebări frecvente (FAQs) și cele mai recente informații de la organizații guvernamentale, asociații industriale și partenerii și furnizorii noștri de transport. Încurajăm clienții să examineze aceste informații și oferim asistență clienților 24/7 pentru orice întrebări suplimentare pe care le pot avea.

WEB Info: (https://www.digikey.com/en/help/coronavirus)

În aceste momente fără precedent, în care industria componentelor electronice traversează o perioadă grea, Digi-Key își menține angajamentul de a fi un partener de distribuție de încredere și stabil. De asemenea, salutăm întotdeauna reacția clienților pentru a ne asigura că suntem cel mai bun partener posibil, în aceste vremuri dificile pe care le trăim cu toții.

Autor: Tom Treichel, Senior Director, Global assigned accounts la Digi-Key Electronics

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

DK_Electronics

 

 

Urmăriți articolele din edițiile viitoare despre instrumentele, resursele, suportul tehnic și logistica oferite de Digi-Key.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu