Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC-BLE

by donpedro

Cu ajutorul plăcii PIC-BLE dezvoltarea aplicațiilor wireless devine rapidă și ușoară. Aceasta combină un microcontroler eXtreme Low Power (XLP) PIC16LF18456, un element securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și modulul RN4870 Bluetooth Low Energy.

Interfața USB a plăcii oferă un port serial util (UART virtual), simplitatea programării de tip “drag and drop”, precum și capabilități complete de programare și depanare susținute de mediul integrat de dezvoltare (IDE), Microchip MPLAB® X IDE extrem de apreciat.

Conectați placa la telefonul mobil sau tableta voastră cu capabilități Bluetooth LE utilizând aplicația LightBlue® pentru a activa interfața grafică exclusivă cu utilizatorul și interacționa cu toți senzorii plăcii.

Placa de dezvoltare PIC-BLE este proiectată să demonstreze că o aplicație tipică BLE poate fi simplificată. Aceasta dispune de următoarele caracteristici:

  • Inteligentă, securizată și conectată – elemente date de microcontrolerul PIC16LF18456, dispozitivul securizat ATECC608A și modulul RN4870 BLE.
  • Depanatorul de pe placă (PKoB nano) oferă suport complet de programare și depanare prin Microchip MPLAB® X IDE. De asemenea, acesta vă permite acces la un port de interfață serială (serial to USB bridge) și la un analizor logic cu un canal (debug GPIO).
  • Un soclu mikroBUS™ permite extinderea capabilităților plăcii prin selecția a peste 450 de opțiuni de senzori și actuatoare.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC-BLE de la Microchip sau pentru a primi un voucher de 20% care include și transport gratuit, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-PIC-BLE.html  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu