MSD200 – Înregistrator de date

by donpedro

Rapid, sigur și rentabil: inregistratorul de date MSD200 de la akYtec GmbH permite înregistrarea necomplicată a datelor senzorilor pentru analize ulterioare și documentare completă.

Inspecțiile de calitate, precum și procesele de automatizare domestice și industriale, fac din ce în ce mai necesară achiziția, înregistrarea în siguranță și stocarea unei mari diversități de date. akYtec GmbH se concentrează pe dezvoltarea și distribuția tehnologiei de automatizare industrială și astfel a dezvoltat MSD200, un înregistrator de date robust pentru o gamă largă de aplicații.

Dispozitivul oferă 64 de canale și poate prelucra date din diferite surse. Interfața RS485 permite monitorizarea datelor primite de la alte dispozitive prin Modbus. În plus, patru intrări analogice configurabile pentru semnalele standard 4-20 mA, 0-5 mA și 0-20 mA elimină necesitatea unui modul I/O pentru a converti informațiile analogice în Modbus.

Diverse interfețe analogice și digitale : înregistratorul de date MSD200 de la akYtec colectează în mod sigur și documentează o gamă largă de date

Transmiterea datelor în timp real

Înregistratorul de date MSD200 preia informațiile într-un ritm predefinit, le înregistrează printr-o interfață și le stochează în timp real pe cardul SD de 16 GB inclus în livrare. Pentru evaluare, valorile măsurate sunt transferate la un computer PC ca fișiere CSV prin intermediul managerului de fișiere, manual sau automat. În ultimul caz, timpul de sincronizare poate fi stabilit între șase minute și 24 de ore. Datorită semnăturii digitale, modificările neautorizate pot fi urmărite.

Dispozitivul are grad de protectie  IP20, cântărește doar 150 de grame, poate rezista la temperaturi ambientale de la -10 până la +55 grade Celsius și se caracterizează prin marea sa flexibilitate. Unitatea este proiectată pentru montarea pe șină DIN, măsoară 22.5 × 102 × 120 mm  și este alimentată cu 24 Vcc . Este controlat prin intermediul a două switch-uri DIP și patru LED-uri de pe panoul frontal. MSD200, în sine, nu are ieșiri proprii, dar poate fi integrat într-un sistem de control în combinație cu un PLC sau un releu programabil, de exemplu, PR200 de la akYtec.

akYtec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu