Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC-IoT WG

by donpedro

Placa de dezvoltare PIC-IoT WG combină un puternic microcontroler PIC24FJ128GA705, un coprocesor securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și controlerul de rețea ATWINC1510 Wi-Fi® complet certificat – care oferă cel mai simplu și eficient mod de a conecta aplicația voastră embedded la Amazon Web Services (AWS). Placa include, de asemenea, un depanator integrat și nu necesită hardware extern pentru a programa și depana microcontrolerul.

Microcontrolerul vine preîncărcat cu firmware-ul care vă permite să vă conectați rapid și să trimiteți date către platforma AWS utilizând senzorii de temperatură și lumină existenți pe placă. Când sunteți gata să începeți propriul vostru proiect personalizat, puteți genera cu ușurință cod utilizând bibliotecile software gratuite din MPLAB Code Configurator (MCC).

Placa PIC-IoT WA este susținută de MPLAB® X IDE și include următoarele elemente:

  • Depanatorul (PKOB nano) oferă suport complet de programare și depanare prin MPLAB X IDE. De asemenea, acesta vă permite acces la un port de interfață serială (serial to USB bridge) și la un analizor logic cu un canal (debug GPIO).
  • Odată conectată placa la PC, depanatorul vă permite programare facilă de tip “drag and drop”, configurare Wi-Fi și acces complet la interfața CLI (Command Line Interface) a microcontrolerului țintă.
  • Un soclu mikroBUS™ permite extinderea capabilităților plăcii prin selecția a peste 450 de opțiuni de senzori și actuatoare.
  • Un senzor de lumină utilizat pentru afișarea informațiilor înregistrate.
  • Senzor de temperatură de înaltă precizie Microchip MCP9808 utilizat pentru a afișarea informațiilor înregistrate și încărcătorul de baterii Li-Ion/LiPo MCP73871 cu managementul căii de alimentare.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC-IoT WG de la Microchip sau pentru a primi un voucher de 20% care include și transport gratuit, accesați pagina: https://page.microchip.com/E-Azi-PIC-IoT.html   și introduceți datele voastre în formularul online.

 

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu