Integrați ușor navigație prin satelit în aplicațiile voastre

by donpedro

Würth Elektronik a lansat o familie de produse de module GNSS, care este unică din mai multe puncte de vedere: linia Elara reprezintă unele dintre cele mai mici module GNSS de pe piață – acestea sunt disponibile cu și fără antenă integrată. Pentru activități sofisticate de navigație, seria Erinome folosește toate cele patru sisteme globale de navigație prin satelit la viteză maximă: GPS, GLONASS, Galileo și BeiDou. Toate cele patru module pot fi operate în regim de consum redus de putere și oferă I²C în plus, față de interfața obișnuită UART. Mulțumită instrumentelor precum software-ul de navigație prin satelit Würth Elektronik (WENSS Würth Elektronik Navigation Satellite Software) și plăcii de evaluare, dezvoltatorii care integrează pentru prima dată aplicații de navigație prin satelit în produsul lor vor obține rapid rezultate optime.

Modulele GNSS Elara-I, Elara-II, Erinome-I și Erinome-II: Ușor de integrat în dispozitive de poziționareSursă imagine: Würth Elektronik 

Cele mai diverse cerințe ale aplicațiilor bazate pe poziție, precum urmărire containere, navigație pentru mașini agricole sau drone, management flotă, cartografiere, geotagging (n.red.: adăugarea de informații geografice despre locul în care a fost făcută o fotografie), monitorizare transporturi animale etc. pot fi îndeplinite cu modulele GNSS de la Würth Elektronik.

Pentru aplicații mobile cu cele mai mici cerințe de spațiu

Elara-I și Elara-II sunt module special create pentru economisirea spațiului pe placă, pentru aplicații în care poziționarea prin GPS și GLONASS este suficientă. Elara-I măsoară doar 10 × 10 × 5.9 mm și are o antenă integrată cu înaltă sensibilitate RF. Elara-II măsoară 4.1 × 4.1 × 2.2 mm, este unul dintre cele mai mici module GNSS de pe piață și necesită o antenă externă. Ambele module sunt optimizate pentru operare cu alimentare de la baterie și obțin rapid o precizie de localizare de 1.5 m în timpul funcționării.

Pentru navigație sensibilă și condiții dificile

Dacă datele de poziție curente sunt solicitate în permanență și/sau există zone de suprapunere, sunt recomandate modulele Erinome-I și Erinome-II. Pe lângă sateliții americani și ruși, modulele vizează și sateliții europeni și chinezi. Acestea furnizează date actualizate de până la 10 ori pe secundă. Erinome-I (18 × 18 × 6.4 mm) este versiunea cu o antenă integrată, iar Erinome-II (7 × 7 × 1.6 mm) este versiunea cu antenă pad. Pentru selectarea antenei este disponibilă o documentație tehnică detaliată.

Toate modulele GNSS de la Würth Elektronik sunt proiectate să opereze în domeniul industrial de temperatură, de la -40°C până la +85°C. Dispozitivele pot fi comandate din stoc în orice moment, fără a fi nevoie de o cantitate minimă de comandă.

Würth Elektronik eiSos

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu