Noua generație de circuite integrate de management a puterii SIMO PMIC de la Maxim Integrated reduce dimensiunea soluției la jumătate și prelungește durata de viață a bateriei cu 20% pentru dispozitivele purtabile (brățări și căști)

by donpedro

Proiectanții de dispozitive de consum compacte pot acum să reducă dimensiunea soluției la jumătate și să prelungească durata de viață a bateriei cu 20 de procente cu ajutorul circuitului de management a puterii PMIC (Power Management IC) MAX77654 SIMO (Single Inductor, Multiple Output) de la Maxim Integrated Products, Inc. Noua generație de produse SIMO PMIC oferă 3 ieșiri cu un singur inductor, cu o eficiență de 91%, aceasta fiind cu 16% mai mare decât cea oferită de sistemele tradiționale cu 4 cipuri. Datorită dimensiunilor reduse semnificativ, proiectanții pot să includă mai multe funcționalități în aplicațiile lor, precum dispozitivele purtabile (brățări sau căști) și în alte dispozitive de consum compacte, în comparație cu utilizarea soluțiilor tradiționale de alimentare. MAX77654 face parte din portofoliul robust de produse SIMIC PMIC de la Maxim Integrated.

SIMX PMIC MAX77654 abordează provocările date de limitările de spațiu, înlocuind trei convertoare buck-boost și 3 inductoare cu un singur convertor și un singur inductor. De asemenea, acesta înlocuiește două circuite LDO (low-dropout)/comutatoare de sarcină, un încărcător de baterie și componente pasive suplimentare, rezultând o soluție cu 50% mai mică. MAX77654 îmbunătățește experiența utilizatorului final datorită prelungirii duratei de viață a bateriei cu 20% mai mult și eficienței de 91%. Oferind un curent de shutdown mai mic de 500nA și un curent redus de alimentare de 6µA cu 5 regulatoare în funcționare, proiectanții pot adăuga mai multe funcții la dispozitivele lor cu consum ultra-redus de putere.

Disponibilitate și prețuri

  • MAX77654 este disponibil din pagina de internet a companiei – Maxim Integrated – la prețul de $2.00 (pentru comenzi de peste 1000 unități, FOB USA); de asemenea, este disponibil la distribuitorii autorizați.
  • Kitul de evaluare MAX77654EVKIT# este disponibil la prețul de $105.

Alte informații utile

  • Pentru mai multe informații despre soluțiile SIMO de la Maxim Integrated, vizitați: https://maxim.click/Maxim_SIMO
  • Pentru alte informații despre MAX77654, inclusiv despre modalitățile de comandă, vizitați: https://maxim.click/MAX77654Product

Maxim Integrated

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu