Acum la Mouser: Colecție de plăci breakout de la Pimoroni pentru Raspberry Pi

by donpedro

Mouser Electronics, lider în lansarea de noi produse (NPINew Product Introduction) și în susținerea inovației, stochează o varietate de plăci breakout de la Pimoroni, create pentru a permite funcționalități suplimentare pentru plăcile Raspberry Pi și Arduino. Plăcile breakout Pimoroni oferă funcții utile, cum ar fi ieșire audio, senzori și controlul motorului.

Plăcile breakout pentru Raspberry Pi de la Pimoroni, disponibile de la Mouser Electronics, includ placa breakout PIM476 cu display LCD color de 1.3” și interfață SPI, placa breakout senzor PIM480 SGP30 și placa breakout PIM479 DRV8830. Placa PIM476 LCD oferă un afișaj clar și luminos, cu tehnologie IPS (in-plane switching). Placa rulează la o viteză de până la 50 FPS (frames per second), este compatibilă cu toate modelele Raspberry Pi și Arduino și dispune de protecție la inversarea polarității.

Placa senzor PIM480 SGP30 se bazează pe senzorul de gaz SGP multi-pixel de la Sensirion, care măsoară totalul compușilor organici volatili (TVOC) și dioxidul de carbon echivalent (eCO2) în medii interioare. Placa senzor oferă protecție la inversarea polarității, derivă minimă în timp și pin-compatibilitate cu Raspberry Pi.

De asemenea, găsiți la Mouser placa breakout Pimoroni PIM479 DRV8830, un driver de motor de curent continuu în punte H cu o limită de configurare a curentului de 0.2 A sau 1.0 A. Placa breakout – care integrează un driver de motor cu perii de curent continuu de la Texas Instruments DRV8830 – este bidirecțională, oferă controlul vitezei și încorporează patru adrese I²C diferite care pot fi utilizate simultan.

Pentru mai multe informații despre plăcile breakout Pimoroni pentru Raspberry Pi și Arduino, vizitați https://www.mouser.com/new/pimoroni/pimoroni-breakout-boards/

Mouser Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu