Murata și Google dezvoltă cel mai mic modul AI din lume dotat cu inteligență Coral

by donpedro

Murata anunță că a creat cel mai mic modul de inteligență artificială (AI) din lume în parteneriat cu Google – Coral Accelerator Module (Accelerator Coral). Soluția rezultată integrează co-procesorul ASIC Edge TPU de la Google într-o amprentă miniaturizată (n.r. TPUTensor Processing Units). Modulul rezolvă unele dintre cele mai presante provocări în implementarea soluțiilor AI, oferind o suprimare superioară a zgomotului și simplificând proiectarea plăcii de circuit imprimat pentru a obține o amprentă mai mică. Miniaturizarea este esențială, deoarece tot spațiul de pe placă trebuie optimizat pentru a obține o funcționalitate extrem de robustă în operațiunile cu constrângeri de spațiu. Rezultatul acestei colaborări este o soluție care accelerează calculele algoritmice necesare pentru a executa AI.

Coral este o platformă hardware și software ce permite aplicațiilor AI, care rulează la nivel de dispozitiv, să poată trece rapid de la prototip la producție. Coral oferă un set complet de componente hardware, instrumente software și modele pre-compilate pentru a construe local dispozitive cu inteligență artificială (AI). Modulul AI, care face parte integrantă din platforma Coral, poate fi implementat într-o multitudine de aplicații din diverse industrii.

Murata a lucrat îndeaproape cu Coral pentru a se asigura că modulul AI permite flexibilitatea, scalabilitatea și compatibilitatea pentru integrarea în aplicații care utilizează tehnologia Coral. În acest scop, Murata și-a valorificat resursele globale și deceniile de cercetare și dezvoltare în domeniile proiectării de înaltă densitate și integrării componentelor.

Modulul accelerator Coral va fi disponibil pentru vânzare în decursul anului 2020 pe site-ul web Coral.

Mai multe informații despre această tehnologie pot fi găsite la adresa: www.coral.ai

Murata

[sam id=”14″ codes=”true”]

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu