În fiecare zi, în Thief River Falls, Minnesota, veți vedea avioane care decolează continuu de pe micul aeroport regional de lângă sediul Digi-Key. De cele mai multe ori, aceste avioane transportă o parte din cele 20,000 de pachete pe care Digi-Key le trimite către cei peste 8,000 de clienți din întreaga lume într-o singură zi.

Pentru cei nefamiliarizați, Thief River Falls, Minnesota este un mic oraș cu puțin peste 8,500 de locuitori, situat în partea de nord-vest a statului Minnesota și la aproximativ 95 Km de granița cu Canada. Cu siguranță, nu suntem în centrul lumii, dar de-a lungul a 42 de ani, am dezvoltat infrastructura și parteneriatele necesare pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la clienți oriunde s-ar afla, în termen de 24 de ore pe plan intern și 48-60 de ore la nivel global.

Cum facem acest lucru? Dacă intrați în depozitul nostru, ceea ce vedeți este similar cu ceea ce ați vedea la un spectacol de balet. Echipele și procesele noastre sunt perfect sincronizate și sunt optimizate constant pentru viteză și calitate. Un diferențiator cheie pentru acest depozit ce poate părea a fi unul obișnuit este dat de conștiința fiecărei persoane care lucrează acolo că se află într-un business pentru oameni și nu doar într-o afacere în domeniul logisticii.

Clientul este cel care conduce activitățile noastre de logistică, la fel ca în fiecare parte a companiei noastre. Această mentalitate contestă status-quo-ul întâlnit la majoritatea depozitelor, obiectivul nostru fiind ca toți clienții noștri să spună „Digi-Key transformă obiectivele în realitate”.

Probabil cel mai faimos exemplu în acest sens poate fi ilustrat prin ceea ce i s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani lui Elon Musk. Celebrul antreprenor în tehnologie avea nevoie urgent de o anumită componentă pentru lansarea rachetei sale SpaceX, dar fiind Duminică, Digi-Key nu avea program de lucru. Elon a trimis cu un avion special pe cineva la Digi-Key, iar unul dintre angajații noștri s-a deplasat la depozit, chiar dacă acesta era închis, pentru a pune la dispoziție componenta respectivă.

Unica diferența la Digi-Key este că, pentru noi, nu contează dacă cel care comandă o componentă este sau nu, Elon Musk. Dedicarea noastră pentru a “muta munții” pentru clienții noștri este aceeași, fie pentru un miliardar de renume mondial, fie pentru micul hobbyist care lucrează în garajul său din România. Sute de povești, precum aceasta, apar din experiența noastră de zi cu zi, aici, în depozitul nostru.

O oră petrecută pentru a lucra în depozitul nostru Digi-Key poate însemna multă presiune. Dar, la sfârșitul zilei, când ieșim din depozit, nu este nimic mai plăcut decât să știm că am expediat peste 20,000 de pachete către clienți din întreaga lume. Fiecare dintre aceste pachete reprezintă inovație și, continuând angajamentul nostru față de toți clienții, suntem dedicați total pentru alimentare cu inovație la nivel global.

Urmăriți articolele din edițiile viitoare despre instrumentele, resursele, suportul tehnic și logistica oferite de Digi-Key.

Autor: Chris Lauer – Vice Președinte – Centrul de Îndeplinire Comenzi
Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu