Digi-Key Electronics oferă Calculator și eBook pentru soluții API destinate eficientizării achizițiilor și reducerea costurilor

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, a anunțat că oferă acum un manual electronic (eBook) gratuit, care prezintă avantajele implementării soluțiilor API (Application Programming Interface), precum și un nou calculator ROI pentru a examina randamentul investițiilor prin implementarea API-urilor.

API-urile de la Digi-Key oferă de mult timp clienților o platformă digitală completă pentru automatizarea și eficientizarea proceselor de achiziții, furnizând în același timp informații în timp real despre produse. API-urile Digi-Key sunt gratuite. Acestea conectează digital sistemele clienților cu sistemul Digi-Key pentru a efectua căutări automate în timp real de produse, preț și disponibilitate, cotare și comandă, coduri de bare, notificări privind schimbările de produse și multe altele. Clienții care au utilizat calculatorul API Digi-Key au observant că au înregistrat în medie economii de costuri între $50,000 și $100,000 prin implementarea soluțiilor API.

De exemplu, Sonic Manufacturing Technologies din Fremont, California, un producător EMS (Electronics Manufacturing Services) asigură toate serviciile, începând de la proiectarea plăcii electronice, prototiparea, introducerea unui produs nou (NPI – New Product Introduction) și până la producția completă în cinci până la 10 zile. Această ‘viteză’ a produsului către piață necesită o strategie de achiziții digitală care să permită nu numai un lanț de aprovizionare eficient, ci și să sprijine o bună comunicare și colaborare internă. În fiecare săptămână, Sonic comandă aproximativ 1 milion de componente pentru a-și susține linia de producție. Folosind API-urile și platforma bazată pe cloud de la Digi-Key, Sonic a reușit să automatizeze 50% din activitatea sa de cumpărare fără să adauge personal. Echipa se concentrează acum pe activități cu valoare mai mare, precum selectarea celor mai bune surse pentru cele 60.000 linii de produse pe care compania le cumpără anual, coordonarea cu departamentele de inginerie și proiectare și menținerea unor niveluri ridicate de servicii pentru clienți. Folosind API-urile și platforma bazată pe cloud de la Digi-Key, costul companiei Sonic pentru a plasa o comandă (costul total) a fost redus de la $40 anterior, la $9 acum. Deși nu toate companiile vor realiza economii de 60%, chiar și economii de 20 – 30% pentru achiziții de $400,000 pe an vor duce la economii semnificative.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Digi-Key API, accesați link-ul: Digi-Key API Solutions resources page. Utilizatorii pot, de asemenea, accesa free eBook și ROI calculator, care prezintă companiile câte economii pot face într-un an prin implementarea API-urile de la Digi-Key referitoare la prețuri, disponibilitate și comenzi de produse.

Digi-Key Electronics

[sam id=”14″ codes=”true”]

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu