Infineon lansează soluția la cheie, gata de utilizat, OPTIGA™ Connect 5G eSIM pentru piața dispozitivelor mobile

by donpedro

Infineon Technologies AG își extinde portofoliul său ‚embedded SIM’ (eSIM) cu noua soluție OPTIGA™ Connect eSIM pentru dispozitivele mobile de consum. Această soluție acceptă toate standardele organizației GSMA de la 3G la 5G și autentifică în siguranță dispozitivul la rețeaua de abonați. Este potrivirea perfectă pentru telefoane inteligente, tablete și dispozitive purtabile, precum ceasuri inteligente sau brățări fitness, datorită dimensiunii sale mici.

Bazat pe cipul securizat dovedit – SLC37 – de la Infineon, noua soluție OPTIGA Connect îndeplinește cerințele de securitate GSMA și este testată în conformitate cu criteriile comune CC EAL4+ high.

Mai mult, soluția respectă în totalitate cele mai noi specificații 5G: GSMA (SIMAlliance Profile Interoperability 2.3 Spec) și 3GPP. Aceasta acceptă profilurile marilor furnizori de rețele mobile cu capabilități Remote SIM Provisioning și oferă până la 1.2 MB memorie de utilizator pentru profiluri de operator de rețea, date și aplicații suplimentare. Dimensiunea pachetului ultra-redusă, de numai 2.9 mm × 2.5 mm × 0.4 mm permite proiectări complet noi, în special pentru dispozitivele în care spațiul pe plăcuța de circuit imprimat are cea mai mare valoare.

Soluția OPTIGA Connect eSIM va fi disponibilă începând cu luna Martie, 2020. Mai multe informații sunt disponibile la: www.infineon.com/OPTIGA-connect-consumer

Infineon Technologies

Varianta în limba Engleză a acestui anunț o găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu