Digi-Key anunță un parteneriat de distribuție globală cu UnitedSiC

by donpedro

Digi-Key Electronics a anunțat că și-a extins portofoliul de produse prin semnarea unui parteneriat de distribuție globală cu UnitedSiC. Noul parteneriat va oferi clienților Digi-Key oportunitatea de a accesa portofoliul de produse SiC (Silicon Carbide – Carbură de Siliciu) al UnitedSiC, cu disponibilitate în 24 de ore la nivel mondial.

UnitedSiC este axată pe tehnologia care are la bază carbura de siliciu și oferă produse unice de tip ‘cascode’ (n.red.: dispozitive ce pot fi folosite pentru realizarea de amplificatoare de bandă largă – vezi și: https://www.analogictips.com/cascode-amplifiers/), acestea fiind singurele dispozitive SiC standard de pe piață cu comandă pe poartă.

UnitedSiC dezvoltă dispozitive semiconductoare de putere inovatoare bazate pe tehnologia SiC – FET-uri și diode – care oferă eficiență și performanță ridicată pentru multe aplicații precum încărcătoare destinate vehiculelor electrice (EV), convertoare DC-DC și echipamente de tracțiune electrică, dar și pentru surse de alimentare din domeniul telecomunicațiilor, dispozitive de comandă a motoarelor cu viteză variabilă și invertoare pentru panouri fotovoltaice (PV). Produsele permit o tranziție ușoară de la FET-urile tradiționale la FET-urile din carbură de siliciu cu rezistență RDSon mai mică, eficiență mai mare și comutație mai rapidă.

Pentru mai multe informații despre UnitedSiC și pentru a plasa comenzi bazate pe portofoliul lor de produse, vă rugăm să accesați pagina Digi-Key.

UnitedSiC
Digi-Key Electronics

Varianta în limba Engleză a acestui anunț o găsiți aici

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu