Indicator de proces ITP11: execuție compactă, design cilindric, pentru decupare rotundă

by donpedro

Monitorizarea fiabilă și sigură, a proceselor industriale este sarcina indicatorului ITP11 de la akYtec. Afișajul de proces, universal aplicabil, de la akYtec a fost modernizat complet și îmbunătățit cu câteva funcții.

Caracteristici noi pentru un sistem confirmat: Afișajul de proces ITP11 începe să clipească când valorile măsurate specifice devin mai mici sau mai mari in raport cu valoarea de referință

Afișajul digital ITP11, controlat cu microprocesor, este destinat pentru dezvoltarea rapidă și confortabilă a sistemelor de vizualizare pentru diferite aplicații. Acesta poate servi atât ca o afișare suplimentară, utilă, a valorilor măsurate la fața locului, în proces, cât și ca parte a unui sistem centralizat, sofisticat de vizualizare. Acest afișaj de proces, echipat, la alegere, cu LED-uri roșii sau verzi, nu numai că este capabil să scaleze semnale liniare de 4-20mA, dar și să permită extragerea rădăcinii pătrate a semnalului de intrare.

Ușor de instalat, versatil în aplicație

Spre deosebire de alte indicatoare disponibile pe piață, afișajul pentru semnal 4-20 mA, cu corp cilindric, se instalează în orice decupare rotundă, standard, de 22.5 mm pentru lămpile de semnalizare, ceea ce face ca ITP11 controlat cu microprocesor, să fie rapid și ușor de montat. Execuția îngustă face posibilă instalarea mai multor afișaje pe panoul de control sau pe ușa dulapului de comandă. Cu gradul de protecție IP65, afișajul de proces asigură o protecție sporită împotriva apei și a prafului și este potrivit pentru medii industriale, de exemplu în alimentarea cu apă sau în procesele termice. Dispozitivul garantează o cădere de tensiune maximă de 4V și este acum echipat cu o funcție de alarmă care activează afișarea intermitentă în cazul abaterilor de la valoarea de referință.

akYtec

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu