Farnell lansează o gamă nouă de echipamente de testare de înaltă calitate și precizie de la Multicomp Pro

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, a lansat o nouă gamă de echipamente și instrumente industriale de testare de înaltă precizie și calitate la prețuri accesibile, disponibile exclusiv la Farnell, de la brandul său Multicomp Pro. Colecția reunește cele mai bune produse cu etichetă privată pentru testare și măsurare, ceea ce facilitează inginerilor de proiectare, întreținere precum și tehnicienilor de laborator să identifice alternative competitive, asigurând în același timp calitatea și fiabilitatea necesare în activitățile lor.

Produsele sub marca Multicomp Pro de la Farnell asigură costuri reduse pe toată durata de viață a acestora în comparație cu alte mărci, ceea ce le face ideale pentru echiparea laboratoarelor de proiectare și dezvoltare, atelierelor de service și instituțiilor de învățământ unde bugetele ar putea fi restricționate, precum și pentru producătorii de echipamente originale (OEM – Original Equipment Manufacturers) sau producătorii de electronice pe bază de contract (CEM – Contract Electronics Manufacturers) care, interesate fiind de micșorarea costurilor, caută soluții de calitate și cost-eficiente.

Noile completări includ osciloscoape de laborator, portabile și bazate pe PC, surse de alimentare de laborator, analizoare de spectru, generatoare de funcții arbitrare și echipamente de testare portabile, cum ar fi multimetre digitale, calibratoare și clampmetre. Gama de testare și măsurare Multicomp Pro include:

  • Multimetrul digital de laborator MP730028 5.5 dispune de un ecran LCD de 4″de înaltă rezoluție și poate atinge rate de citire de până la 150 de citiri, precum și măsurări de tensiune și curent alternativ true RMS. Produsul este potrivit pentru dezvoltatori, proiectanți și ingineri din domeniul electric datorită caracteristicilor sale ușor de utilizat, cum ar fi modul de colectare și stocare a datelor (data-logger) cu analiza detaliată a tendințelor livrată printr-o setare “mod grafic”. Interfața multi-IO acceptă și o gamă completă de opțiuni de conectare.
  • Multimetrul digital portabil MP720026 are o rezoluție de 3.5/6 biți și dispune de funcționalități datalogger, termometru și Bluetooth. Produsul are o funcție de înregistrare offline încorporată, funcție de lanternă și moduri ‘grafic’ și ‘diagramă’ pentru a analiza tendința datelor. Alte caracteristici cheie includ un răspuns în frecvență de 40-1000Hz și un interval impresionant de măsurare a temperaturii, de la -50°C la 400°C. MP720026 suportă testare true RMS și oferă transmisie wireless BLE 4.0 pentru Android și iOS. Utilizările obișnuite includ inginerie electrică și aplicații de service în teren, precum și facilități de întreținere, reparare și revizie (MRO – Maintenance Repair and Overhaul).
  • Sursa de alimentare de curent continuu, liniară MP710086 este ideală pentru aplicații de laborator, industriale, pentru educație, cercetare și producție. Caracteristicile cheie includ o putere maximă de ieșire de 150W, cu riplu mic și zgomot pe ieșire de 0-30V/0.5A x 1CH. Produsul are un display TFT de 3.7″, sistem de răcire multidirecțional, cu ventilator inteligent încorporat, protecție pentru tensiune și curent, iar temperatura de lucru se încadrează în limitele 0-40°C. MP710086 suportă SCPI, comunicație digitală RS232 și conectivitate USB.
  • Osciloscopul de 300MHz cu stocare digitală, MP720107, este un osciloscop digital cu 2 canale, care dispune de un kit de decodare (RS232, SPI, I2C, CAN trigger/decode) și de un ecran tactil LCD de înaltă rezoluție. Osciloscopul oferă moduri de declanșare (trigger) ‘Auto’, ‘Normal’ și ‘Single’ și oferă integrare de sistem prin interfețe multiple. Ecranul tactil LCD de înaltă rezoluție, de 8″ 800×600 oferă o experiență de operare ușoară pentru utilizator, cu o opțiune de înregistrare de 40M și o rată de actualizare a formei de undă de maxim 75.000 wfms/s. Acest produs este creat pentru a sprijini aplicațiile din domeniul R&D, educație, pentru proiectanții de echipamente electronice și de sisteme embedded, precum și în aplicații de automatizare și control industrial.

“Multicomp Pro stabilește un nou standard pentru echipamentele de testare cu etichetă privată, iar clienții beneficiază de o tehnologie de cea mai bună calitate, la costuri “upfront” (de la achiziționare până la scoaterea din uz) mai mici decât cele ale produselor similare de pe piață – cu economii medii de până la 30%”, spune Chris Haworth, Director Global Private Label la Farnell. “Gama noastră exclusivă de produse cu etichetă privată include peste 60.000 de produse și este potrivită pentru ingineri implicați în orice fel de activitate, de la cei care doresc să-și doteze un laborator, până la clienții OEM și CEM care caută valoare adăugată în lanțul lor de aprovizionare. Aceste produse noi îmbunătățesc gama noastră extinsă de echipamente de înaltă calitate, disponibile la prețuri accesibile.”

Întreaga gamă de produse Multicomp Pro este disponibilă cu livrare în aceeași zi de la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

(PRIVATE LABEL = etichetă sub marcă personalizată. Conform Wikipedia: „Produsele cu etichetă privată sunt cele fabricate de o companie spre vânzare sub brandul altei companii”.)

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu