Economisiți timp și eficientizați procesul de proiectare cu ajutorul resursei

by donpedro

Lista de materiale (BOM − Bill of Materials) se regăsește sub forma unui tabel care conține toate componentele de care aveți nevoie atunci când dezvoltați un produs. BOM Manager oferit de Digi-Key a fost creat pentru a ușura procesul de management și întreținere a listei de mate­riale aferente nevoilor voastre. Dispunând de funcții de salvare și arhivare a reviziilor, la care se adaugă numărul de ansamblări și alte activități aferente proiectului vostru, BOM Manager de la Digi-Key este cu adevărat un produs de clasă.

BOM Manager este un instrument gratuit ce poate fi găsit în colțul din stânga sus al paginii de internet Digi-Key sau în secțiunea ”My Tools”, în cazul în care v-ați autentificat în profilul vostru (My Digi-Key). Aici puteți crea o nouă listă de materiale (Bill of Materials) prin încărcarea unui fișier sau prin crearea unui nou BOM ce poate fi completat ulterior. Pe link-ul BOM Manager există și un tur virtual complet, cu instrucțiuni pas cu pas pentru înțelegerea întregului proces de management a BOM-ului. Încercarea de a ține pasul cu toate schimbările care apar într-un BOM poate da bătăi de cap multor oameni. BOM Manager urmărește toate modificările, iterațiile, comenzile și multe altele. Personalul implicat în controlul produsului și în gestionarea stocurilor apreciază în special posibilitatea de a vedea un istoric al “modificărilor” care apar în lista lor de materiale.

Programul vă oferă o interfață intuitivă și perfor­mantă, unde clienții își încarcă lista de materiale, își aleg componentele, introduc specifi­cațiile etc. Atunci când clientul dorește să folosească acest instrument, solicitând o ofertă, echipa Digi-Key are nevoie de ceva timp pentru a verifica materia­lele/componentele alese pentru a se asigura că au fost comandate cele mai bune opțiuni, că nu există piese învechite (obsolete) și să propună (chiar) alternative mai bune etc. “Facem o mulțime de lucruri în spatele acestei interfațe pentru a menține BOM-ul actualizat și activ.”
BOM Manager ține cont și de locația (interna­țională) a clientului, astfel că dacă există restricții pentru transportul anumitor componente, acestea se vor regăsi în lista pieselor respective, iar ofertele și prețurile pentru componente vor fi afișate în moneda preferată a clientului.

“În general, BOM Manager este o facilitate extrem de utilă pentru clienții noștri, compilând toate informațiile pe care aceștia le doresc în BOM-ul lor într-un format foarte prietenos. Am petrecut ani de zile colectând și perfecționând datele pe care le avem disponibile pentru instrumentul nostru online BOM Manager, acesta fiind capabil să ofere mai mult decât alte aplicații similare, inclusiv date parametrice și informații de conformitate pentru mediu sau exportul produselor. Toate aceste date conectate la BOM-ul vostru reprezintă un avantaj uriaș, rolul nostru fiind de a ne asigura permanent că datele și informațiile adăugate de noi sunt corecte și actualizate.”

“Digi-Key se angajează să sprijine clienții în orice mod posibil, iar BOM Manager-ul nostru gratuit este un alt mod prin care ne străduim să facem acest lucru. Dacă aveți vreodată nevoie de asistență cu lista voastră de materiale, echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă 24/7 și vom fi bucuroși să vă sprijinim în înțelegerea acestui instrument online.”

Urmăriți articolele din edițiile viitoare despre instrumentele, resursele, suportul tehnic și logistica oferite de Digi-Key.

 

Autor: Jeremy Purcell
Senior Digital Product Owner

Digi-Key Electronics   |   https://www.digikey.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu