Adesto® și MikroElektronika lansează placa FT Click compatibilă mikroBUS pentru a accelera dezvoltarea IoT industrială

by donpedro

Adesto Technologies Corporation, un furnizor important de semiconductoare și sisteme inovatoare pentru aplicații specifice în domeniul IoT (Internetul Lucrurilor) și MikroElektronika (Mikroe), proiectant, producător și vânzător cu amănuntul de sisteme embedded, anunță disponibilitatea unei noi plăci Click destinată transceiverului smart FT 6050 – un sistem pe chip (SoC) produs de Adesto. Placa FT Click de tip ‘plug-and-play’ oferă o interfață universal acceptată printr-un conector mikroBUS™ la aproape orice ecosistem IoT embedded, astfel încât inginerii, dezvoltatorii și producătorii să poată proteja cu ușurință mii de aplicații IoT diferite.
FT Click permite dezvoltatorilor să evalueze flexibilitatea și capabilitățile sistemului FT 6050 SoC de la Adesto, care este conceput pentru a moder­niza și simplifica rețelele de senzori, de automatizare și de control, care folosesc cablu torsadat pentru transmisia datelor. FT 6050 se bazează pe tehnologia de comunicație extrem de robustă de la Adesto – Free Topology (FT) – aceasta fiind utilizată pe scară largă pentru a conecta “lucrurile” în medii industriale, inclusiv clădiri, mașini și orașe.
Plăcile FT Click sunt software compatibile cu cele mai populare instrumente și plăci de dezvoltare, prin descărcarea de biblioteci disponibile pentru Free RTOS, Arduino, Raspberry Pi și STM32Cube. Pentru rețele de control și de automatizare mai complexe, acestea suportă și protocoalele de comunicații LON® și BACnet. FT Click este compatibilă cu soluții cloud majore, cum ar fi IBM Watson IoT și Microsoft Azure Sphere, prin rețeaua și serverele de la Adesto.
Pentru mai multe informații despre FT Click, accesați: http://www.adestotech.com/embedded-product/ft-click/

Adesto Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu