Deutschmann Automation lansează soluția embedded pentru comunicație rapidă prin EtherCAT

by donpedro

Deutschmann Automation, specializat în comu­nicații de date industriale și-a extins puternica serie UNIGATE IC2. UNIGATE IC2 EtherCAT răs­punde cererii masive din partea industriei pentru o interfață EtherCAT gata de utilizare, care poate fi instalată direct într-un dispozitiv terminal sau într-un sistem de senzori. Procesorul ARM Cortex-M4 integrat asigură o comunicație rapidă.
Cu ajutorul soluției UNIGATE IC2 EtherCAT, datele pot fi procesate cu viteză mare și pot fi transferate rapid la aplicația clientului. Interfața UART realizează rate de transfer de până la 7.5 MBaud. Interfața SPI permite o rată de transfer de 12 Mbiți/s în mod de operare master și 10 Mbiți/s în funcționare slave. În plus, magistrala de rețea “all-in-one” suportă CANopen prin EtherCAT (CoE).
Protocolul de conexiune dintre modu­lul UNIGATE IC2 și dispozitivul terminal este implementat printr-un script proprietar, care este creat în limbajul script dezvoltat de Deutschmann Automation. Pentru programarea scriptului, Deutschmann oferă instrumentul gratuit “Protocol Developer”. Timpul de execuție al unei linii de script este de aproximativ 10µs.
Cu seria UNIGATE IC2 embedded, timpul de execuție al scriptului poate fi redus cu un factor de 50 până la 80, comparativ cu modelele predecesoare din seria dovedită IC UNIGATE IC produsă de Deutschmann Automation. Scripturi simple pot fi executate în doar câteva microsecunde.

Deutschmann Automation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu