Multimetru digital RS PRO cu imagistică termică integrată

by donpedro

Toate laboratoarele de testare, precum și atelierele de mentenanță au nevoie de echipamente performante, care să fie capabile să ofere funcții multiple, adaptate aplicațiilor. Astfel, inclusiv multimetrele au tendința de a oferi din ce în ce mai mult, pe lângă clasicele determinări de tensiune, curent și rezistență.

Nr. stoc RS 179-9512; Marca RS PRO

RS-9889 permite inginerilor să identifice problemele de supraîncălzire în echipamentele electrice de la o distanță sigură, fără necesitatea unui contact fizic.
Multimetrul cu imagistică termică RS-9889 este un dispozitiv portabil de tip “all-in-one”, precum și celelalte produse din gama RS PRO, proiectat pentru a combina durabilitatea și siguranța în funcționare cu un raport performanță/preț excelent. El este potrivit pentru o varietate foarte largă de aplicații, de la fabricație inteligentă în automatizare industrială, până la sarcini electrice uzuale de tipul testare prize și instalații de iluminare.

RS-9889 combină funcțiile de multimetru digital (măsurare tensiuni, curenți rezistențe) cu o cameră de imagine termică pentru a permite determinarea pe o termogramă a punctelor fierbinți și reci în circuitele electrice.

Conexiunea BLE (Bluetooth cu consum energetic redus) permite partajarea rapidă a imaginilor termice către alte dispozitive prin aplicația Thermview+. Imaginea este vizualizată pe un ecran color LCD TFT de 2.8 inch cu o rezoluție de 80 × 80 pixeli. Sensibilitatea termică este mai puțin de 0.1°C/100mK, cu o gamă de temperaturi de la 20° la 260°C și o precizie de ±2°C, sau ±2% din citire.

Dispozitivul portabil este ușor, având o masă de 540g și dimensiuni de 80 mm × 58 mm × 195 mm.

Dacă performanțele multimetrului RS-9889 v-au trezit interesul, puteți găsi mai multe detalii pe site-ul https://ro.rsdelivers.com.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu