Würth Elektronik prezintă modulul său radio Themisto-I 915 MHz

by donpedro

Module radio la 915 MHz: Themisto-I (stânga) și Telesto-III versiunea de mică putereSursă imagine: Würth Elektronik

Acesta oferă putere mare de ieșire și poate atinge distanțe de până la 10 km. Soluțiile proprietare de rețea pentru aplicațiile IIoT/M2M pot fi implementate în cel mai scurt timp posibil folosind modulul slim, firmware-ul WE-ProWare și pachetul SDK. Cu banda sa de frecvențe, de 915 MHz, precum și certificarea modulelor FCC și IC – Themisto-I este ideal pentru piața americană.

Măsurând doar 17 × 27 × 3.8 mm, modulul radio are o putere de ieșire RF de până la 25 dBm. Cu profiluri de bandă largă corespunzătoare și sensibilitate crescută la intrarea receptorului, domeniul radio poate fi crescut de la 800 m la peste 10 km. Themisto-I este complet compatibil cu versiunea de consum redus de putere – Telesto-III – în termini de  profil radio, pini și interfața de comandă. Astfel, de exemplu, acest produs extinde opțiunile pentru configurarea rețelelor descentralizate de senzori.

Cu Themisto-I, Würth Elektronik își completează familia de module radio proprietare. Modulele Themisto-I și Telesto-III 915 MHz sunt echivalentul modulelor Thebe-II și Tarvos-III 868 MHz. Toate modulele radio sunt disponibile din stoc. La cerere, Würth Elektronik livrează componentele cu firmware-ul specific clienților.

Würth Elektronik eiSos Group

Pentru mai multe informații vizitați pagina noastră de internet: Electronica Azi International

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu