Sursă de alimentare în miniatură: Infineon începe producția de capsule flip-chip destinate special industriei auto

by donpedro

Infineon Technologies AG face un pas important către producția celor mai mici dispozitive de alimentare cu putere pentru industria auto, lansând acum regulatorul liniar de tensiune – OPTIREG™ TLS715B0NAV50.

Prin tehnologia flip-chip, circuitele integrate sunt montate “răsturnat” în capsulă, partea circuitului care se încălzește fiind dispusă la baza capsulei și, implicit, mai aproape de plăcuța de PCB, îmbunătățind inductanța termică cu un factor între 2 și 3. Densitatea mai mare de putere permite o amprentă semnificativ mai mică decât cea obținută prin tehnologiile convenționale.

Amprenta noului regulator liniar de tensiune produs de Infineon (capsulă TSNP-7-8, 2.0 mm × 2.0 mm) este cu peste 60% mai mică decât cea a unui produs de referință recunoscut (capsula TSON-10, 3.3 mm × 3.3 mm), în timp ce rezistența termică rămâne aceeași. Acest lucru face ca noul dispozitiv să fie deosebit de potrivit pentru aplicațiile cu spațiu pe placă foarte limitat, cum ar fi echipamentele radar și camerele de fotografiat. OPTIREG TLS715B0NAV50 livrează 5V cu o ieșire maximă de curent de 150mA.

Disponibilitate
OPTIREG™ TLS715B0NAV50 este disponibil acum. Mai multe informații găsiți accesând acest link:  www.infineon.com/tls715b0na-v50.

Infineon Technologies

Pentru mai multe informații vizitați pagina noastră de internet: Electronica Azi International

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu