Câștigați un kit de evaluare Microchip SAM D20 Xplained Pro

by donpedro

Kitul de evaluare SAM D20 Xplained Pro este o platformă hardware pentru evaluarea microcontrolerului ATSAMD20J18A. Totodată, kitul de evaluare SAM D20 Xplained Pro este ideal pentru evaluare și prototipare cu microcontrolerele SAM D20 Cortex®-M0 +, deoarece acestea sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații, precum ar fi automatizări casnice, bunuri de larg consum, echipamente de contorizare sau industriale. Aceste dispozitive oferă 256KB de memorie flash auto-programabilă și 32KB de memorie SRAM , fiind capabile să ruleze până la o frecvență de 48MHz.

Kiturile de evaluare pentru seria de microcontrolere Xplained Pro includ pe placă un depanator embedded (Embedded Debugger) și nu sunt necesare instrumente externe pentru programarea sau depanarea dispozitivului ATSAMD20J18A. Acesta oferă periferice suplimentare, care extind caracteristicile plăcii și facilitează dezvoltarea de proiecte personalizate. Utilizatorul poate începe imediat să folosească periferia de care dispune ATSAMD20J18A și să înțeleagă cum să integreze acest microcontroler în propriul proiect. Susținut de platforma de dezvoltare integrată Atmel Studio, kitul oferă acces facil la caracteris­ticile ATSAMD20J18A.

Utilizatorii au și opțiunea de a-și extinde capabilitățile plăcii cu ajutorul numeroaselor kituri de extensie Xplained Pro disponibile, precum I/O1 Xplained Pro, OLED1 Xplained Pro și PROTO1 Xplained Pro.

Kitul de evaluare oferă următoarele caracteristici:
Microcontroler Atmel ATSAMD20J18A
Depanator embedded (EDBG)
I/O Digitale
Două surse posibile de alimentare
Cristal intern de 32kHz

Pentru a avea șansa de a câștiga kitul de evaluare SAM D20 Xplained Pro, vizitați pagina:
https://page.microchip.com/E-Azi-D20-Kit.html  și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu