Câștigați o placă de evaluare Microchip MCP3564 ADC pentru microcontrolerele PIC32

by donpedro

Placa de evaluare ADC MCP3564 pentru microcontrolerele PIC32 (ADM00583) oferă capabilitatea de a evalua performanța convertorului analog digital MCP3564. Aceasta este o platformă de dezvoltare pentru aplicații bazate pe dispozitive PIC® pe 32-biți și folosește sistemele existente PIM (Plug-in Module) cu microcontrolere PIC cu 100-pini compatibile cu Explorer 16 și alte plăci demo bazate pe dispozitive PIC32 cu număr mare de pini. Sistemul dispune de un modul programat PIC32MX795F512L PIM, care comunică cu software-ul Energy Management Utility pentru schimbul de date și configurarea ADC-ului.

Familiile de convertoare ADC pe 24-biți MCP356x și MCP346x delta-sigma pe 16-biți oferă viteze de transfer de date mai mari, precizie înaltă și zgomot mai mic în comparație cu dispozitivele similare de pe piață. Disponibile într-o capsulă UQFN-20 de numai 3 mm × 3 mm, aceste module ADC înalt integrate satisfac cererea din ce în ce mai mare pentru aplicații cu spațiu limitat, cum ar fi instrumentele portabile.

Majoritatea convertoarelor ADC delta-sigma de înaltă rezoluție de pe piață oferă viteze de transfer de date mai scăzute, de câțiva kSPS. Familiile MCP356x și MCP346x oferă viteze mult mai mari, acestea fiind ideale pentru o varietate de aplicații de precizie care necesită viteze diferite de transfer de date, precum controlul proceselor industriale, automatizarea fabricilor, dar și în transductoare și transmițătoare. De asemenea, convertoarele ADC oferă caracteristici integrate pentru a elimina necesitatea utilizării unor componente externe și pentru a reduce costul general al unui sistem, cum ar fi un oscilator intern, un senzor de temperatură sau o sursă de curent burn-out.

Noile familii de convertoare oferă o rezoluție de 24-biți sau 16-biți, cu două/patru/opt intrări ‘single-ended’ sau una/două/patru intrări diferențiale, permițând dezvoltatorilor să aleagă cel mai potrivit convertor ADC pentru proiectul lor. Dispozitivele se alătură portofoliului extins al Microchip de convertoare ADC versatile care răspund nevoilor unei game largi de viteze, precizie și cerințe de consum mic de putere.

Kitul de evaluare MCP3564 ADC (ADM00583) este disponibil pentru a demonstra performanța familiei MCP356x. Kitul include următoarele componente:

  • Placa de evaluare MCP3564 ADC pentru microcontrolere PIC32 (ADM00583)
  • PIC32MX795F512L PIM
  • Cablu USB

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de evaluare MCP3564 ADC, accesați pagina: http://page.microchip.com/E-Azi-ADC-Board.html și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu