Renesas Electronics simplifică proiectarea sursei de alimentare pentru sistemele cu camere cu vedere panoramică din autoturisme

by donpedro

Renesas Electronics Corporation, a lansat dispozitivul ISL78083, un circuit integrat de management a puterii (PMIC – Power Management IC), care simplifică proiectarea sursei de alimentare pentru utilizarea în module multiple de camere HD pentru industria auto, reducând ciclurile de dezvoltare, lista de materiale (BOM – Bill of Materials), costurile și riscurile privind lanțul de aprovizionare. Circuitul PMIC pentru camerele HD din industria auto acceptă alimentare direct de la baterie (36-42V) sau prin cablu PoC (Power-over-Coax) (15-18V) și suportă curenți de ieșire de până la 750mA per ieșire. Acest nivel de putere oferă resurse suficiente pentru senzorii existenți de imagine, de până la 7 megapixeli, dar și pentru viitorii senzori cu rezoluție și mai mare.

Dispozitivul PMIC cu 4 canale – ISL78083 – destinat camerelor HD pentru industria auto, include un regulator coborâtor (buck) sincron de înaltă tensiune primar, două regulatoare coborâtoare sincrone de joasă tensiune secundare și un regulator de tensiune LDO (low-dropout). Dispunând de reacție și compensare integrată, pentru a completa alimentarea cu putere de înaltă eficiență, nu mai este nevoie decât de inductorul și de condensatoarele de ieșire. ISL78083 reduce la minimum costurile BOM, necesitând mai puțin de 7-10 componente externe în comparație cu soluțiile concurente. ISL78083 dispune, de asemenea, de patru funcții de monitorizare supra-tensiune (OV) și sub-tensiune (UV), trei indicatoare de bună funcționare și un indicator de erori RSTB pentru resetarea sistemului. O a doua referință de tensiune este furnizată pentru monitorizare OV/UV.

Mai multe informații găsiți aici.

Renesas Electronics Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu