Farnell își mărește gama de produse de putere de la XP Power

by donpedro

Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare”, și-a extins oferta prin gama de produse de la XP Power disponibile pentru expediere în aceeași zi, acestea fiind perfecte pentru inginerii de proiectare care dezvoltă o serie de aplicații, în special pentru sectorul industrial și medical.

XP Power este un furnizor important de soluții de alimentare, precum surse de alimentare AC-DC, convertoare DC-DC și convertoare DC-DC de înaltă tensiune. Farnell dispune acum de peste 4,500 de produse de putere, care includ surse de alimentare și filtre de suprimare EMC/RFI, cu asistență pentru clienți și suport tehnic de neegalat.

Produsele XP Power includ soluții de alimentare aprobate pentru domeniul medical pentru utilizarea în aplicațiile aflate în vecinătatea pacientului și în mediile de laborator. Caracteristicile principale includ aprobări în Clasă II pentru dispozitivele de îngrijire la domiciliu, răcire prin convecție extrem de eficientă pentru dispozitivele dispuse în zona cu pacienți unde este cerut un zgomot redus și convertoare DC-DC atestate pentru utilizarea acestora în defibrilatoare. Pentru sistemele de alimentare de tip industrial, produsele XP se regăsesc în aplicații din foarte multe domenii, precum automatizarea fabricilor, echipamente de testare automate, control industrial, testare și măsurare, instrumentație, medii periculoase, transport și apărare.

Produsele XP Power oferă fiabilitate și performanțe ridicate combinate cu cele mai noi standarde de siguranță, la prețuri competitive. Gama de produse de alimentare de la XP Power adăugată la oferta Farnell include:

  • Convertoare DC-DC de înaltă tensiune: convertoarele DC-DC de înaltă tensiune de la XP Power sunt ideale pentru aplicațiile care necesită dimensiuni și greutate minime, asigură tensiuni de ieșire stabile și cu zgomot mic între 100V și 10kV și oferă capabilitatea de programare a tensiunii de ieșire și a curentului. Aplicațiile includ fotodiode cu avalanșă, încărcarea condensatorilor, electroforeză, tuburi fotomultiplicatoare, dispozitive piezo, spectrometrie de masă și încălzitoare cu ioni.
  • Familia FCS: Familia FCS oferă surse de alimentare extrem de fiabile, cost-eficiente, de 40W și 60W AC-DC, furnizând o putere de ieșire cu răcire prin convecție pe întreaga gamă de tensiune de intrare, de la 90V la 264VAC. Seriile FCS40 și FCS60 au fost create pentru a facilita proiectarea echipamentelor care trebuie să fie conforme cu cele mai recente legislații de mediu. Complet aprobate pentru aplicații medicale, ITE (Information Technology Equipment) și casnice, aceste surse de alimentare versatile pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicații.
  • Seria DSR: Sunt surse de alimentare DIN-Rail de înaltă fiabilitate, ultra-subțiri, ieftine și de înaltă eficiență, cu o putere nominală de 75W, 120W și 240W și ieșiri de 12, 24 și 48V. Aceste produse versatile oferă o capabilitate de sarcină de vârf de 150% pentru a susține pornirea unor sarcini electromecanice, de asemenea, oferă contacte fără tensiune care facilitează monitorizarea la distanță a semnalelor DC. Seria DSR poate fi conectată în paralel pentru cerințe de putere mai mari sau poate fi configurată pentru a asigura redundanță N+1 în aplicații critice.

Simon Meadmore, Director Global IP&E, la Farnell a spus: “XP Power este un furnizor cheie pentru Farnell și este cunoscut pentru inovația în alimentarea cu energie electrică, adesea fiind primul care a stabilit noi dimensiuni, precum și standarde de eficiență și se poate lăuda cu produse precum cea mai mică sursă de alimentare din lume, de 40W AC-DC și cu unele dintre cele mai eficiente produse de pe piață. Un subsistem eficient de management a puterii poate îmbunătăți fiabilitatea, performanța și timpul de introducere pe piață a noilor modele. Produsele XP Power existente în stoc la Farnell pot furniza o soluție de alimentare complet integrată, de înaltă eficiență și rentabilă pentru toți clienții noștri.”

Noile produse XP Power sunt disponibile la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu