Avnet prezintă la embedded world 2020 ecosistemul său complet de dezvoltare datorat celor patru companii pe care le deține

by donpedro

Avnet a anunțat detalii în legătură cu prezența sa la expoziția embedded world 2020, care se va desfășura la Nuremberg, Germania, în perioada 25 – 27 Februarie 2020. Toate unitățile de afaceri din cadrul companiei Avnet EMEA – Avnet Abacus, Avnet Silica, EBV Elektronik, plus Farnell – vor fi prezente într-un stand comun, care se întinde pe o suprafață de 689 mp, situat în Hala 3A – Standul 221.

Integrând și dezvoltând soluții proprii, dar și bazându-se pe expertiza unităților de afaceri individuale, Avnet oferă un ecosistem cuprinzător privind ciclul de viață al unui produs, care poate ajuta clienții de soluții embedded, în orice etapă s-ar afla în dezvoltarea produselor lor – de la concept la proiectare, de la prototipare la producția de serie și chiar până la managementul ieșirii din uz a produsului.

“Concentrarea puterii a patru organizații Avnet importante într-un singur spațiu la Embedded World 2020, nu numai că permite inginerilor găsirea rapidă a soluțiilor optime pentru proiectele lor, dar demonstrează, pe de altă parte, bogăția de oportunități pe care ecosistemul Avnet le oferă clienților săi în spațiul tehnologic”, a spus Georg Steinberger, Vicepreședinte al Departamentului de Comunicații din cadrul Avnet EMEA. “Fie că dezvoltați „lucruri” pentru IoT cu cel mai mic consum de putere, soluții complete edge-to-cloud, cu conectivitate completă sau concepte de învățare automată pentru medii complexe de producție industrială, Avnet dispune de cunoștințele și resursele pentru a vă ajuta să transformați o idee într-un scenariu de utilizare și, în final, în soluții reale.”

Ingineri și specialiști din toate unitățile de afaceri din cadrul Avnet EMEA vor fi prezenți la stand pentru a discuta proiectele curente și viitoare ale clienților. Cele mai importante abordări și aplicații oferite de fiecare companie din grupul Avnet includ:

Avnet Abacus
Avnet Abacus, un important distribuitor de produse de interconectare, pasive, electromecanice, surse de alimentare, stocare de energie, wireless și senzori, va prezenta tehnologii de vârf, care includ: conectori industriali și de mare viteză pentru IIoT; soluții de stocare a energiei, cum ar fi bateriile reîncărcabile pentru aplicații medicale și IoT; tehnologii de alimentare, inclusiv module de conversie DC POL (point-of-load) în miniatură pentru procesoare multi-nucleu și aplicații FPGA; senzori de mișcare, presiune, deplasare și poziție pentru aplicații de automatizare a clădirilor și monitorizare la distanță; tehnologii de conectivitate wireless pentru 5G, NB-IoT, LPWAN și Bluetooth; plus o gamă largă de dispozitive pasive inovatoare pentru conversie de putere și aplicații RF.

Avnet Silica
Avnet Silica, un important distribuitor European de dispozitive semiconductore, va prezenta tehnologii de vârf de la furnizorii săi de talie mondială. Vor fi disponibile demo-uri privind aplicații de AI (Inteligență Artificială) și de învățare automată în domenii precum analiză video și de imagini, analiza sunetului precum și procesarea vorbirii și a semnalelor audio. De asemenea, în perioada expoziției, vor fi prezentate cele mai noi informații din tehnologiile cheie, precum conectivitate, securitate, stocare date, alimentare, software și servicii.

EBV Elektronik
EBV Elektronik, lider în distribuția de dispozitive semiconductoare în zona EMEA, se va concentra pe procesare de date la marginea rețelei cu dispozitive și soluții inteligente, sigure și conectate. Pe lângă aplicațiile ‘la modă’ privind clădirile conectate și crearea orașelor viitorului, sub lumina reflectoarelor EBV se vor afla și aplicațiile care includ sectoarele industriale, științifice și medicale, împreună cu piețe mai verticale, precum sunt industria auto și aerospațială.

Farnell
Farnell, ‘Distribuitorul de Dezvoltare’, va prezenta gama de soluții care oferă suport pentru inginerii proiectanți implicați în dezvoltarea de dispozitive și sisteme inteligente pentru IoT și IIoT. Distribuitorul va pune accentul pe tehnologiile de ultimă generație din domeniul AI, conectivitate, învățare automată și detecție. Vizitatorii standului vor putea explora modul în care Farnell îi poate ajuta să pregătească produse și soluții care sunt gata atât pentru mâine cât și pentru viitorul apropiat.

Mai mult, la Avnet City Plaza, vor fi prezentate o serie exemple și demo-uri IoT extrem de inovatoare, bazate pe Raspberry Pi Industrial, Brainium, Microsoft Azure Sphere și Witekio – cea mai recentă achiziție de software a grupului Avnet.

Vizitați Avnet EMEA precum și unitățile sale de business Avnet Silica, Avnet Abacus, EBV Elektronik și Farnell, la embedded world 2020 în Hala 3A, Stand 221.

Avnet

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu