Explorați lumea IT de înaltă performanță cu BeagleBone Black WiFi

by donpedro

Economic și cu un sistem de 92 de pini de expansiune este ideal pentru studenții sau pasionații care doresc să împingă limitele DIY-ului

BeagleBone Black WiFi de la beagleboard.org este o placă de dezvoltare bazată pe procesorul AM335x Arm Cortex-A8. Această placă BeagleBone este un SBC (Single Board Computer), care poate fi utilizat ca un PC de sine stătător sau poate fi încorporat într-un sistem de automatizare. BeagleBone Black WiFi înseamnă o funcționalitate mare în pachetele mici, deoarece aceste mici PC-uri pot fi utilizate pentru toate tipurile de aplicații cu care v-ați întâlnit și pot gestiona multe dintre aceleași sarcini ca și computerul de acasă.

Această placă de dezvoltare este ideală pentru aplicații în timp real deoarece dispune, pe lângă procesorul principal, de două microcontrolere PRU, cu arhitectură pe 32 biți și o frecvență de ceas de 200MHz. La versiunea Black WiFi dispuneți de conectivitate maximă, cu WiFi 802.11b/g/n și Bluetooth 4.1 BLE, pentru aplicații de tip IoT (Internet of Things), două porturi USB, un conector HDMI și 92 de pini de expansiune.

Alte caracteristici tehnice de interes ar fi următoarele:
512MB DDR3 memorie RAM
Capacitate stocare internă: 4GB eMMC
Accelerator grafic 3D
Soclu de card MicroSD

Cu toate aceste specificații, BeagleBone Black WiFi devine un dispozitiv cu aplicabilitate extrem de mare în diverse industrii și domenii, oferind posibilitatea de înlocuire a calculatoarelor vechi și voluminoase.

Pentru mai multe detalii despre produs, dar și pentru oferta noastră accesați https://ro.rsdelivers.com

Pentru comenzi, oferte sau alte informații adiționale despre produsele din oferta COMPEC, contactați-ne la numărul de telefon: 021 304 62 33 sau la adresa noastră de email: compec@compec.ro.

Autor:
Bogdan Grămescu
COMPEC-lOGOAurocon Compec
https://www.compec.ro

Aurocon COMPEC distribuitor autorizat RS Components

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu