SILVERTEL: Din ce în ce mai puternic!

by donpedro

PoE+ Ag5305

Pentru a completa seria populară și bine pusă la punct de la SILVERTEL, inovatorul galez lansează Ag5305, un modul PoE PD conform standardului IEEE802.3.at, cu o tensiune de ieșire fixă ​​de 5 V. Modulul, disponibil în capsulă SIP (Single-In-Line Package) de 57 mm × 18 mm × 14 mm, este cea mai mică soluție compatibilă cu IEEE și este ideală pentru aplicații cu spațiu limitat, cum ar fi calculatoarele pe o singură placă (SBC – Single Board Computers), WAP (Wireless Access Point – puncte de acces wireless) sau alte echipamentele de acces. Absența unei alimentări preferate obligă uneori proiectantul de sistem să complice proiectarea și implementarea, rezultând o soluție consumatoare de timp și costisitoare. Totuși, utilizând această opțiune de ieșire de 5V activată PoE, nu este nevoie să faceți un astfel de compromis. Compatibilitatea la pini între cele trei variante de ieșire (5V, 12V și 24V) permite standardizarea pe un PCB comun în care se poate monta PD-ul (PD – Powered Device).

Ag5305 este un modul PD Clasă 4, Tip 2, care include caracteristicile de identificare și clasificare (semnătură) necesare pentru interoperabilitatea PoE, izolare de 1.5kV și conversie eficientă DC-la-DC.

PoE bt   Ag5810

Ratificarea standardului IEEE802.3bt, în Ianuarie 2019, a oferit o bază și o asigurare că alimentarea dispozitivelor periferice de înaltă putere prin intermediul a 4-perechi de fire din cablu Ethernet Cat5e/Cat6 este o practică sigură și acceptată. Astfel, au apărut noi aplicații pentru PoE, care anterior erau inaccesibile, în special acolo unde era necesară o putere mai mare, de exemplu, în echipamentele de comunicații radio, plăcile de recepție de radiodifuziune prin satelit, WiMax (Worldwide Interoperability for Microwave Access) și camerele PTZ (Pan-Tilt-Zoom) de mare putere. Cel mai nou produs SILVERTEL adăugat în portofoliu –

Ag5810 – este un dispozitiv PoE PD, Clasă 7, Tip 4, proiectat pentru a furniza 60W și pentru a funcționa cu orice echipament PSE (Power Source Equipment) compatibil *.bt.

Disponibil într-o capsulă DIL (Dual-In-Line) cu dimensiuni de 70 mm (L) × 30mm (W) × 15mm (H), dispozitivul reprezintă o soluție plug & play compactă și foarte eficientă în privința spațiului ocupat, pentru o integrare ușoară, cu puține componente externe. Acesta dispune de funcții de identificare și clasificare, de o ieșire izolată configurabilă de 12V sau 24V, precum și de ieșiri de detecție pentru a permite identificarea tipului de dispozitiv PSE conectat la intrarea PD.

Mostre și date de catalog sunt disponibile de la CODICO Sample Shop.

Dacă sunteți interesați de produsele noastre, vă rugăm să contactați pe dl. Gergely Balogh, reprezentantul CODICO de vânzîri pentru România.

Gergely Balogh
Phone: +36 30 867 0687
e-mail: gergely.balogh@codico.com

CODICO | www.codico.com https://www.codico.com/shop

 

 

Nota redacției:
(WAP – Wireless Access Point: punct de acces wireless, sau mai general, punct de acces (AP), este un dispozitiv hardware de rețea care permite altor dispozitive Wi-Fi să se conecteze la o rețea cu fir.)
(PD – Powered Devices: Dispozitive alimentate – dispozitivele alimentate prin cabluri Ethernet (de ex. Camere IP, puncte de acces, telefoane IP etc.))
(WiMax – Worldwide Interoperability for Microwave Access: este un standard tehnologic pentru rețelele wireless pe distanțe mari, atât pentru conexiuni mobile, cât și pentru conexiuni fixe. Chiar dacă a fost gândită inițial pentru a fi o formă importantă de comunicare pe internet ca alternativă la cablu și DSL, adoptarea sa a fost limitată.)
(PSE – Power Source Equipment: Este dispozitivul sau echipamentul care furnizează energie dispozitivelor din rețea).

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu