Farnell își redenumește colecția de etichete private sub numele Multicomp Pro

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, a lansat o nouă colecție de dispozitive, instrumente și echipamente de testare accesibile sub noul său brand, Multicomp Pro. Această colecție aduce cele mai bune produse de la Multicomp, Duratool, Tenma, Pro-Power, Pro-Elec și Pro-Signal sub un singur brand, pentru a simplifica alegerea și identificarea rapidă de către inginerii de proiectare, tehnicienii precum și a celor aflați în site-urile de producție a uneltelor de lucru de valoare ridicată, pe care se pot baza. Clienții care achiziționează marca Multicomp Pro pot beneficia de reduceri mari de preț și de economii generate de durata lungă de viață a produsului.

Produsele noului brand Multicomp Pro de la Farnell sunt ideale pentru echiparea laboratoarelor de proiectare și dezvoltare, a facilităților de servicii și a unităților de învățământ unde bugetele ar putea fi restricționate. Producătorii de echipamente originale (OEM) și producătorii de echipamente electronice pe bază de contract (CEM – Contract Electronics Manufacturers) pot beneficia, de asemenea, de costuri mai mici și de echipamente de calitate.

Chris Haworth, Director General CPC și Director Global Private Label CPC la Farnell, a declarat: “Noul nostru brand Multicomp Pro se concentrează pe cele mai bune produse cu etichetă privată, selectate cu grijă dintre cele mai importante mărci globale, oferind clienților acces la produse de calitate cu o valoare incredibilă și economii medii de 30% în comparație cu mărcile tradiționale de pe piață. 97 la sută dintre clienții noștri spun că ar recomanda produsele unui coleg, făcând din Multicomp Pro alegerea inginerului.”

Gama Multicomp Pro va stoca peste 60.000 de dispozitive, instrumente și echipamente de calitate, disponibile exclusiv la Farnell și gata de livrare la nivel mondial.

Gama de produse Multicomp Pro este disponibilă la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

 

 

Nota redacției
(PRIVATE LABEL = etichetă sub marcă personalizată. Conform Wikipedia: “Produsele cu etichetă privată sunt cele fabricate de o companie spre vânzare sub brandul altei companii”.)

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu