Farnell adaugă Ikalogic la portofoliul de produse pentru testare și măsurare – care conține prima sondă wireless pentru osciloscop din lume.

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, a adăugat Ikalogic la gama sa de testare și măsurare, extinzând portofoliul său de analizoare logice și osciloscoape portabile la prețuri competitive. Gândite pentru ingineri, produsele Ikalogic vor fi bine primite atât de inginerii de proiectare electronică și firmware, cât și de proiectanții și producătorii de sisteme embedded, permițându-le să capteze și să analizeze semnalele cu ușurință.

Oferind un grad ridicat de flexibilitate în utilizare, gama de produse de la Ikalogic include atât operare wireless sau de la baterie (care permite izolarea față de tensiunea de rețea) cât și software-ul care rulează pe sistemele de operare Windows, MacOS și Linux. Conexiunea USB standard transformă orice computer într-un sistem de măsurare, care permite procesarea de semnale de înaltă frecvență pe o lungă perioadă de timp și identificarea evenimentelor rare. Hardware-ul de ultimă generație garantează măsurători fiabile, iar scripturile adiționale open-source oferă analize aprofundate.

Produsele cheie (disponibile pentru expediere în aceeași zi de la Farnell) includ:

  • IkaScope WS200 este o sondă wireless pentru osciloscop revoluționară, ultra-portabilă, alimentată de la baterii, prima de acest fel în lume, care simplifică enorm măsurărea și depanarea. IkaScope se conectează la orice ecran WiFi, precum desktop PC, tabletă sau telefon inteligent pentru a afișa semnalele capturate și a face măsurători fiabile în câteva secunde de la utilizarea produsului. Tehnologia sa patentată ProbeClick® menține automat semnale capturate atunci când vârful sondei este eliberat.

  • Analizatorul logic Seria SP209 cu 9 canale, 200MSPS dispune de o memorie de eșantionare de 2 GB și receptoare de bus industriale. SP209 poate captura semnale logice și poate analiza protocoale I2C, SPI, CAN, RS232, 1-Wire și încă alte 30 de protocoale. Performanța SP209 nu depinde de lățimea de bandă a conexiunii USB. SP209 este ideal pentru dezvoltarea și depanarea sistemelor embedded, analiza protocoalelor seriale, analiza bus-urilor de date industriale, diagnosticare ADC (Convertor Analog/Digital), inginerie inversă, cercetare și facilități educaționale.
  • Seria SQ (ScanaQuad) este un analizator logic de buget redus care poate captura, analiza și genera semnale logice pe 4 canale, la viteze de eșantionare de până la 200 MHz, permițând analiza și depanarea tuturor protocoalelor seriale. Programul gratuit ScanaStudio este inclus pentru afișarea, decodarea și analizarea semnalelor capturate. Performanța dispozitivului nu depinde de lățimea de bandă a conexiunii USB. Seria SQ poate fi utilizată pentru dezvoltarea și depanarea sistemelor embedded și a firmware-ului, analiza protocoalelor seriale, inginerie inversă și educație.

James McGregor, Șeful Global al Departamentului de Teste și Instrumente pentru Farnell, spune: “Continuăm să oferim clienților noștri o gamă în continuă expansiune de produse de testare și măsurare la prețuri competitive, gândite pentru ingineri. Portofoliul de produse pentru teste și măsurători de la Farnell este atotcuprinzătoar și holistic, asigurând comunitatea inginerească de o susținere la toate nivelurile, de la începători până la profesioniști.”

Farnell oferă clienților săi suport tehnic 24/5 de la specialiștii săi în testare și măsurare și oferă acces gratuit la resurse online, foi de catalog, note de aplicații, videoclipuri și webinarii.

Osciloscoapele portabile și analizoarele logice de la Ikalogic sunt disponibile la Farnell (cu livrare în aceeași zi) în EMEA și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu