Panasonic Industry Europe prezintă noul modul Bluetooth 5.0 LE (Low Energy) PAN1740A

by donpedro

Noul PAN1740A este versiunea optimizată, oferind un timp de pornire mai rapid și suportând până la opt conexiuni pentru a permite o mai mare flexibilitate pentru a crea aplicații mai avansate. Poate fi utilizat ca procesor de aplicații autonom sau ca server de date în sistemele găzduite. Dispozitivul este optimizat pentru unitățile de control de la distanță (RCU – remote control units) care necesită suport pentru comenzile vocale și recunoașterea mișcării/gesturilor.

Firmware-ul Bluetooth Low Energy include protocoalele L2CAP, Security Manager (SM), Attribute Protocol (ATT), Generic Attribute Profile (GATT) și Generic Access Profile (GAP). Sunt suportate toate profilurile publicate de Bluetooth SIG, precum și profilurile personalizate.

Dispozitivul oferă o capsulă extrem de compactă (doar 9.0 mm × 9.5 mm × 1.8 mm) și dispune de o placă Dialog DA14585 și un microcontroler ARM Cortex-M0. Acesta operează într-un interval de temperatură de la -40°C până la 85°C și necesită o tensiune de alimentare cuprinsă în plaja 2.2V … la 3.3V.

Aplicațiile IIoT (Industrial Internet of Things – Internetul Industrial al Lucrurilor) precum senzorii conectați sau interfețele Om-Mașină (HMI – Human Machine Interface) se potrivesc foarte bine cu timpul rapid de inițializare al PAN1740A. De asemenea, dispozitivele destinate caselor inteligente și pentru automatizarea clădirilor precum sisteme de iluminat, aplicații de măsurare, telecomenzi, trackere etc. profită de consumul redus de energie al noului modul Bluetooth.

Mai multe informații despre modulul PAN1740A Bluetooth 5.0 low energy de la Panasonic pot fi găsite aici.

Panasonic Industry Europe
Panasonic Corporation

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu