Gata de utilizare și versatilă: Soluția de securitate Secora™ ID de la Infineon accelerează execuția proiectelor eID

by donpedro

Documentele cu identificare electronică (eID) au o cerere mare la nivel mondial. Pentru a răspunde rapid și flexibil nevoilor pieței, Infineon Technologies AG a dezvoltat soluția de securitate SECORA™ ID. Cea mai recentă completare a familiei SECORA™ de la Infineon este certificată și gata de a fi integrată în documentele eID înalt securizate. Mai mult, SECORA ID permite rularea aplicațiilor bazate pe Java Card™ pe carduri inteligente și alte dispozitive cu amprente mici, facilitând astfel proiectarea, testarea și implementarea soluțiilor eID.

Soluția SECORA ID de tip ‘plug-and-play’ combină un cip de securitate produs de compania Infineon cu software-ul care facilitează integrarea documentelor eID înalt de securizate. În același timp, SECORA ID poate fi personalizată ușor și eficient în funcție de cerințele specifice cardurilor eID naționale, precum și de alte aplicații. Acestea pot varia de la carduri de sănătate electronice și licențe eDriver până la soluții cu mai multe aplicații care combină identificarea, plata și biletele de transport public.

Certificate, ușor de integrat și flexibile

SECORA™ ID suportă soluții de interfațare bazate pe contact sau fără contact, precum și interfațare dublă, permițând astfel o trecere lină de la infrastructura actuală bazată pe contact, la soluții fără contact pentru identificare digitală.

Soluția de securitate se bazează pe cele mai recente standarde precum Global Platform v2.3.1 și Java Card™ standard v3.0.5 și suportă mecanisme de criptare de ultimă generație. Spațiul său de memorie nevolatilă de până la 450 kByte permite stocarea datelor cu caracter personal, precum și informații biometrice sau pentru viză.

Sistemul de operare este vizat să fie certificat conform Criteriilor Comune (CC) EAL 6+ și EMVCo; aplicațiile sunt vizate să fie certificate în conformitate cu Criteriile Comune EAL5+. Toate soluțiile SECORA ID vor fi disponibile în pachete de carduri inteligente utilizate pe scară largă, inclusiv în soluțiile inovatoare CoM (Coil-on-Module).

Mai mult, opțiunile complete de aplicații pentru aplicațiile eID majore sunt suportate de Infineon Applet Collection, Masktech GmbH Applet Collection și ePasslet Suite de la CV cryptovision GmbH.

Infineon Technologies

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu