Adaptoarele inteligente de stocare de la Microchip interoperează perfect cu firmware-ul de management MegaRAC® SP-X de la AMI

by donpedro

Administratorii centrelor de date și managerii IT doresc să aibe abilitatea de a gestiona și depana în siguranță platformele și dispozitivele de la distanță, ceea ce necesită ca software-ul adițional, hardware-ul și firmware-ul să fie interfațate cu adaptoare de stocare și alte componente ale serverului. Microchip Technology Inc. a anunțat că a adăugat această capabilitate la adaptoarele Adaptec Smart Storage, care acum pot interopera perfect cu firmware-ul de monitorizare și diagnosticare de la distanță MegaRAC® SP-X de la American Megatrends (AMI) și sunt acceptate în soluțiile de dezvoltare MegaRAC.

Interoperabilitatea dintre adaptoarele Adaptec Smart Storage și firmware-ul de administrare MegaRAC SP-X care alimentează controlerele embedded BMC (base management controller) reduce costurile operaționale ale centrului de date, permițând capabilități de management la distanță, inclusiv monitorizarea stării platformei și notificări ale problemelor apărute, diagnoză și recuperare. Managementul în afara benzii (out-of-band) permite adaptoarelor să fie accesate direct printr-o conexiune de rețea dacă serverul este oprit sau nu răspunde și îmbunătățește securitatea, eliminând necesitatea unui software proprietar sau a unor instrumente gazdă fie pe server, fie pe sistemul de stocare. AMI a dezvoltat o combinație între protocolul larg adoptat MCTP (management component transport protocol) și interfața de programare a aplicației StorageCore (API – application programming interface) de la Microchip pentru a adăuga suport de bază pentru adaptoarele Adaptec Smart Storage existente în instrumentele de management MegaRAC.

Microchip Technology
AMI

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu