Câștigați un kit de evaluare 1 Msps SAR ADC produs de Microchip

by donpedro

Kitul de evaluare SAR ADC de 1 Msps (ADM00873-BNDL) include toate seturile de instrumente necesare pentru a evalua convertorul A/D MCP33131D-10 pe 16-biți și 1 Msps SAR. Acest kit include placa de evaluare MCP331x1x-xx 1 Msps SAR ADC cu alimentare la 9V, placa pre-programată PIC32 Curiosity și cablu USB.

Proiectată să opereze la temperaturi înalte și în medii electromagnetice ridicate, familia MCP331x1 (D)-xx pe 16-biți oferă caracteristici industriale unice: o rată de eșantionare pe secundă de un milion (1Msps), este complet calificată pentru standardul AEC-Q100 și poate asigura fiabilitatea necesară pentru aplicații auto și industriale. Amplificatorul diferențial MCP6D11 oferă o interfață cu distorsiuni minime și de înaltă precizie pentru a obține o performanță maximă a convertoarelor A/D din sisteme.

Familia MCP331x1 (D) -xx oferă diverse variante de rezoluție, de 12-, 14- și 16 biți, cu opțiuni de viteză cuprinse între 500 (ksps) până la 1 Msps, permițând dezvoltatorilor să aleagă ADC-ul potrivit pentru proiectele lor. O tensiune de alimentare analogică fixă (AVDD) de 1.8V și un curent mic de operare (curent activ tipic de 1.6mA pentru 1 Msps și 1.4 mA pentru 500 ksps) permite acestei familii de ADC-uri să aibă un consum de putere ultra-scăzut, menținând în același timp o gamă dinamică largă pe intrare. Aceste dispozitive acceptă un domeniu larg DVIO (digital I/O interface voltage) (1.7V – 5.5V) care le permite să se interfațeze cu majoritatea dispozitivelor gazdă, inclusiv cu microcontrolerele și microprocesoarele Microchip PIC32, bazate pe AVR® și Arm®. Acest lucru elimină necesitatea utilizării unor surse externe de tensiune.

Kitul de evaluare MCP331x1D-XX a fost creat pentru a demonstra performanța familiei de convertoare analog-digitale SAR ADC MCP331x1D-XX. Kitul de evaluare include următoarele:

  • Placa de evaluare MCP331x1D
  • Placa PIC32MZ EF MCU Curiosity, pentru colectarea datelor
  • Interfața grafică cu utilizatorul SAR ADC Utility PC (GUI)

Pentru a avea șansa de a câștiga kitul de evaluare 1 Msps SAR ADC, accesați pagina http://page.microchip.com/ElecAzi-Msps-Kit.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu