Câștigați o plaformă SAM R30M Xplained Pro produsă de Microchip

by donpedro

SAM R30M Xplained Pro este o platformă hardware proiectată pentru a evalua modulul SAMR30M18A. Acest kit este susținut de Atmel Studio, o platformă de dezvoltare integrată, care oferă exemple de aplicație predefinite. Acest kit oferă acces facil la diferite caracteristici ale modulului SAMR30M18A și oferă periferice suplimentare pentru a extinde capabilitățile plăcii și a ușura dezvoltarea proiectelor personalizate.

SAM R30M Xplained Pro este cel mai mic modul compatibil cu IEEE 802.15.4 din industrie, care combină un microcontroler cu consum ultra redus de putere cu operare în banda sub-GHz, accelerând timpul de lansare pe piață și asigurând o durată lungă de viață a bateriei în senzorii de rețea wireless. Având jumătate din dimensiunea celui mai mic modul existent în piață, modulul SAM R30 răspunde nevoilor de proiectare cu constrângeri de spațiu, cum ar fi senzorii și dispozitivele de control din automatizările pentru locuințe.

Bazat pe standardul IEEE 802.15.4, modulul SAM R30 suportă rețele proprietare care pot fi ușor personalizate și configurate. Acest lucru este ideal pentru aplicațiile în care interoperabilitatea nu este dorită datorită vulnerabilității lor inerente la atacurile de la distanță, cum ar fi sistemele de alarmă, automatizarea clădirilor, orașele inteligente și rețelele de senzori industriali. Un avantaj cheie al unei rețele bazate pe IEEE 802.15.4 este faptul că dispozitivele membre pot “dormi” perioade îndelungate și pot rămâne parte a rețelei. Modulul SAM R30 dispune de moduri de somn cu consum ultra redus de putere, cu trezire activată de la intrările/ieșirile de scop general (GPIO) sau de la ceasul său integrat de timp real (RTC), în timp ce consumă aproximativ 800 nA. Dispozitivele pot dormi ani întregi, trezindu-se doar atunci când este nevoie să transmite date.

Dezvoltatorii pot începe prototiparea cu ajutorul platformei SAM R30M Xplained Pro, aceasta fiind susținută de Depanatorul/Programatorul Atmel ICE și de mediul de dezvoltare integrat Atmel Studio 7 ușor de utilizat, cu exemple demo de cod care suportă fiecare configurație de rețea.

Pentru a avea șansa de a câștiga o platformă SAM R30M Xplained Pro, accesați pagina http://page.microchip.com/EleAzi-ATSAMR30M-XPRO-Board.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu