Farnell lansează BeagleBone® AI

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, livrează acum noul computer SBC BeagleBone® AI. Proiectat pentru a oferi o soluție rapidă în procesul de învățare automată a sistemelor embedded, BeagleBone® AI facilitează automatizarea de zi cu zi pentru aplicații industriale, comerciale și rezidențiale, inclusiv viziunea computerizată și procesarea imaginilor.

BeagleBone® AI simplifică modalitățile prin care inteligența artificială poate fi utilizată în viața de zi cu zi, dezvoltatorii putând să le exploreze într-un timp record. Proiectată special pentru proiecte AI, noua placă dispune de un motor neuronal care procesează algoritmi complecși la nivel hardware. BeagleBone se bazează pe familiaritatea utilizatorilor cu versiunile anterioare, deoarece acest nou model posedă același factor de formă ca și alte sisteme SBC BeagleBone®.

Pe măsură ce AI devine tot mai prezentă și mai integrată, expertiza în proiectare, precum și experiența acumulată devin critice. Farnell permite inginerilor, dezvoltatorilor și firmelor să beneficieze de puterea AI și să depășească obstacolele complexității, costurilor, puterii de calcul, precum și lipsei de competențe în domeniu prin servicii de asistență, cum ar fi Comunitatea element14 sau prin oferirea de produse care asigură proiecte puternice la costuri reduse pentru inginerii care doresc să se inițieze în proiectarea AI. Pe lângă acestea, instrumente precum configuratorul AI online de la Farnell, îi ajută pe proiectanți să selecteze cea mai potrivită placă pentru proiectul lor, accesoriile necesare și resursele relevante utile, cum ar fi seminariile web.

BeagleBone® AI este construită pe plaforma deschisă (și dovedită) BeagleBoard.org®, este bazată pe Linux și este destinată să umple golul dintre micile calculatoarele pe o singură placă (SBC) și mult mai puternicele computere industriale. Dispozitivul a fost completat cu un radiator și o antenă și nu are nevoie de un card microSD suplimentar. Caracteristicile BeagleBone® AI includ:

  • Compatibilitate mecanică și compatibilitate conectori cu BeagleBone Black;
  • Conectori USB-C pentru alimentare și controler dual-role de mare viteză;
  • Gazdă USB-A;
  • Gigabit Ethernet;
  • 4/5GHz WiFi;
  • Conector Bluetooth microHDMI;
  • Interfețe LCD pe16-biți;
  • Conectivitate completă și funcționalitate imediată.

Hari Kalyanaraman, Director Global – Single Board Computers la Farnell spune: “Inteligența artificială face lumea conectată mai inteligentă, iar BeagleBone® AI oferă dezvoltatorilor o serie de noi opțiuni de proiectare pe o platformă ușor de utilizat. Cercetările recente au sugerat că valoarea afacerilor globale obținute din AI va atinge 3.9 trilioane de USD până în anul 2022, iar oferta de soluții AI de la Farnell ne plasează ferm, atât pe noi cât și pe clienții noștri, în centrul acestei noi revoluții industriale.”

BeagleBone® AI și accesoriile sunt disponibile la Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu