NOU la Bürklin Elektronik: comutatoare push și comutatoare de oprire de urgență LUMOTAST extrem de fiabile produse de RAFI

by donpedro

Comutatoarele push și comutatoarele push cu iluminare LUMOTAST 16 de la RAFI (cu diametrul orificiului de montare de 16.2 mm) se potrivesc perfect pentru dispozitivele portabile de comandă sau pentru orice aplicație care necesită funcții robuste de comutare cu profil scăzut. Sunt foarte compacte și oferă un feedback tactil distinct. Seria oferă diverse opțiuni de proiectare și permite etichetarea individuală, pentru a crea interfețe de utilizator specifice clienților. Comutatoarele push LUMOTAST 16 au un diametru exterior de numai 22.3 mm și se potrivesc într-o matrice de 25 mm × 25 mm. Acestea ocupă foarte puțin spațiu în interiorul carcasei, având o adâncime de montare de numai 18 mm.

În completarea gamei de butoane push (cu iluminare), seria include, de asemenea, diferite tipuri de comutatoare push pentru oprire de urgență: o versiune inovatoare (cu stare activă/inactivă) pentru unitățile de control detașabile sau wireless dispune de un cap tip ciupercă, din plastic translucid, care luminează roșu atunci când este conectat corect la funcția de oprire de urgență a mașinii/sistemului. Când este inactiv, capul butonului este incolor și nu poate fi confundat cu un E-Stop conform DIN EN ISO 13850. A doua alternativă din această serie sunt butoanele push convenționale pentru oprire de urgență cu unul sau două contacte NC (NC – Normal Closed (normal închis)) sau două contacte NC și un contact NO (NO – Normal Open (normal deschis)). Instalarea comutatoarelor durează doar câteva secunde: odată introduse în orificiul de montare, acestea sunt fixate printr-o singură piuliță filetată în spatele panoului frontal al carcasei. Se pot conecta cu ușurință prin intermediul terminalelor cu conectare rapidă de 2.8 × 0.5 mm. Ramele sunt disponibile în șase culori conform EN 60073, pentru a arăta clar ce funcție a fost atribuită unui comutator. Varianta C-LAB oferă în plus inele frontale colorate sau metalizate. Inserțiile și ramele C-LAB permit etichetarea comutatoarelor conform specificațiilor clienților. RAFI poate furniza, la cerere, comutatoare push LUMOTAST 16 complet personalizate. Contactele push butoanelor sunt aurite și de foarte bună calitate pentru a asigura, pe termen lung, o comutare precisă în medii dure. Comutatoarele pentru oprire de urgență care trebuie să opereze la curenți mari sunt disponibile cu contacte argintate. Toate butoanele push, precum și cele E-Stop sunt conforme cu standardul de protecție IP65/IP67.

Cod de comandă: 12G5000
https://www.buerklin.com/en/search/?text=lumotast+16

Bürklin

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu