Produsele Ultimaker sunt disponibile, acum, la Farnell

by donpedro

Farnell livrează acum, în Europa, gama de produse Ultimaker. Imprimantele 3D Ultimaker îi ajută pe utilizatori să realizeze prototipuri și modele funcționale în câteva ore în loc de săptămâni, fiind apreciate de profesioniști, educatori și inovatori din întreaga lume.

Gama Ultimaker de imprimante 3D disponibile la Farnell include:

  • Soluția completă: proiectată pentru a face performanță, Ultimaker 2+ este o soluție completă, care oferă rezultate consistente. Fiabilă, eficientă și ușor de utilizat, această imprimantă 3D acceptă o gamă largă de materiale și este potrivită pentru o mare varietate de aplicații, inclusiv prototipuri și instrumente personalizate.
  • Imprimantă de birou precisă și fiabilă: Bazată pe Ultimaker 2, Ultimaker 2+ extended este una dintre cele mai avansate, precise și fiabile imprimante 3D pentru birou. Din momentul în care este scoasă din cutie, aceasta este gata pentru a intra în funcțiune. Programul intuitiv pregătește rapid și inteligent modelul pentru imprimare. O rotiță de scroll dispusă pe panoul frontal permite reglarea vitezei și a căldurii chiar și în timpul imprimării. Deoarece imprimanta poate funcționa continuu, timp de mai multe ore, se pot tipări modelele complicate, care necesită un timp lung de imprimare, iar masa de imprimare (patul de încălzire) necesită rareori o ajustare.
  • Imprimantă 3D pentru modele complexe: Ultimaker 3 este cea mai fiabilă imprimantă 3D cu dublă extrudare disponibilă, ajutând utilizatorii să realizeze proiecte complexe, cu performanțe de imprimare 3D îmbunătățite datorită unor caracteristici excepționale precum sistem unic de ridicare automată a duzei imprimantei, utilizare de materiale de nivel profesional și capete de imprimare schimbabile. Ultimaker 3 dispune de integrare armonizată, fără probleme a hardware-ului, software-ului și materialelor, permițând proiectanților, inginerilor și producătorilor să abordeze procesul de inovare într-un mod complet nou și să creeze geometrii complexe și complicate în același timp.
  • Imprimanta cu cel mai mare spațiu de lucru: Ultimaker S5 este o imprimantă 3D de birou ușor de utilizat, cu un spațiu mare de construcție care oferă piese precise și de calitate industrială. Datorită unei configurări simple, unui timp de funcționare ridicat și unei extrudări duale fiabile, Ultimaker S5 este soluția profesională completă de imprimare 3D.

„Farnell continuă să investească în gama sa de soluții de imprimare 3D pentru a oferi un acces mai larg instrumentelor și accesoriilor de imprimare 3D – indiferent dacă bugetul vostru este mai mare sau mic” spune James McGregor, Seful Global al departamentului – Soluții de test, unelte și echipamente de producție la Farnell.

Produsele și accesoriile Ultimaker sunt disponibile la Farnell.

Pentru clienții care au început activități de tipărire 3D, comunitatea element14 a produs o serie de seminarii web care acoperă subiecte de la „Ce este imprimarea 3D” până la „Întreținerea imprimantei și a filamentelor” și „Scanarea 3D”. Pentru a vă alătura comunității element14 și pentru a descărca seminariile web de imprimare 3D, vizitați www.element14.com/welcome

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu