Gateway SmartEdge Industrial IoT de la Avnet, bazat pe o soluție Raspberry Pi, proiectat pentru a simplifica și accelera adoptarea aplicațiilor IIo

by donpedro

Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, livrează acum Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway; un gateway industrial ieftin, bazat pe sistemul Raspberry Pi. De la lansarea produsului la expoziția Embedded World din Germania în februarie 2019, a existat o cerere semnificativă pentru un anumit gateway capabil să susțină o serie de aplicații, precum ar fi managementul clădirilor, monitorizarea vehiculelor, automatizarea industrială și întreținerea predictivă.

Soluția Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway, împreună cu o conectivitate fermă și securizată activată de platforma IoTConnect de la Avnet oferă un set puternic de caracteristici pentru colectarea, analizarea și prelucrarea datelor, precum și vizualizarea datelor în timp real, toate la un preț optim. Platforma IoTConnect de la Avnet rulează pe Microsoft Azure, aceasta fiind un set cuprinzător de servicii edge-to-cloud, gata pentru a construi, implementa și gestiona în mod eficient dispozitivele conectate IoT.

Gateway-ul oferă conectivitate versatilă și analiză de date pentru o gamă largă de aplicații industriale de tip 4.0 – inclusiv porturi suplimentare pentru gestionarea protocoalelor industriale, un domeniu mai larg de puteri de intrare, un modul de calcul de încredere pentru securitatea completă a datelor pe tot lanțul hardware și o carcasă din metal cu opțiuni de montare pe perete sau pe șină DIN. Aceste caracteristici sunt însoțite de un nivel de simplitate, capabilitate și accesibilitate care nu a mai fost atins niciodată în acest mediu. Dezvoltatorii familiarizați cu prototiparea pe un dispozitiv Raspberry Pi vor avea oportunitatea de a trimite proiectele lor în zona de producție fără a fi nevoiți să schimbe platformele.

Hari Kalyanaraman, Director Global al Departamentului SBC (Single Board Computers) la Farnell, a declarat: „Suntem foarte încântați de discuțiile purtate cu clienții despre Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway. Ușurința în utilizare și conectivitatea permanentă și securizată îl fac ideal pentru dezvoltarea aplicațiilor de automatizare industrială, cum ar fi monitorizarea de la distanță, întreținerea predictivă, controlul procesului și al automatizării. Combinând aceste avantaje cu cele mai bune prețuri din clasă, suntem siguri că acest dispozitiv ar putea fi un factor-cheie în adoptarea ulterioară a aplicațiilor industriale IoT.”

Pete Bartolotta, Președinte al Departamentului de Transformare a Afacerilor la Avnet, a declarat: „Gateway-ul industrial IoT Avnet SmartEdge va permite dezvoltatorilor să proiecteze și să-și extindă proiectele IoT mai repede și mai ușor ca niciodată, folosind o platformă familiară care este acum dezvoltată la scară industrială: sistemul versatil Raspberry Pi. Acest produs este o dovadă a puterii combinate dintre Avnet și Farnell – împreună, ecosistemul nostru oferă tehnologia, suportul și instrumentele de care au nevoie dezvoltatorii pe parcursul prototipării și producției de masă a pieței pentru a aduce IoT la cel mai înalt nivel într-un mod rapid, eficient și optim din punct de vedere al costurilor.”

Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway este disponibil la Farnell în Europe și la Newark în America de Nord. Avnet SmartEdge Industrial IoT Gateway este, de asemenea disponibil la Avnet Silica.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu