Digi-Key anunță un parteneriat de distribuție globală exclusivă cu Directed Energy, Inc.

by donpedro

Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, anunță că și-a extins portofoliul de produse prin semnarea unui parteneriat exclusiv de distribuție globală cu Directed Energy, Inc. Acest nou parteneriat vine să adauge alte noi produse la cele peste 8,7 milioane de produse disponibile la Digi-Key, de la peste 800 de producători.

Directed Energy oferă module gata de utilizare pentru comanda diodelor laser, precum și pentru aplicații care necesită un impuls de înaltă tensiune. Modulele Directed Energy permit utilizatorilor să se concentreze asupra utilizării lor în produsele finale sau în alte soluții gata pregătite pentru a oferi impulsuri de curenți înalți și de tensiune înaltă pentru aplicații științifice, industriale și comerciale.

Crearea unui impuls electric de înaltă calitate este un lucru dificil de realizat, fie că este vorba despre un impuls de curent înalt, creat pentru a comanda o diodă laser, sau un impuls de tensiune înaltă, creat pentru funcționarea rețelelor de deflexie sau pentru sistemele de ghidare a fasciculului. Directed Energy proiectează și vinde generatoare de impulsuri de precizie, de peste 30 de ani. Experiența din domeniul industrial le-a permis să creeze o suită de produse standard pe care proiectanții să le folosească atunci când au nevoie de un impuls de înaltă calitate, rapid, de curent și/sau de tensiune.

Pentru mai multe informații despre Directed Energy, Inc. și despre gama lor de produse, vizitați pagina lor Supplier Center existentă în wevsite-ul Digi-Key.

Directed Energy, Inc.
Digi-Key Electronics

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu