Conectați motoarele într-o clipită

by donpedro

MQ15-X-Power – Conectați orice motor foarte ușor

Cablurile de alimentare de la Murrelektronik fac din conectarea motoarelor o joacă de copii.

  • M12-Power este un conector M12 extrem de compact și performant.
  • Noua tehnologie standard de conectare a MQ15-X-Power permite o instalare foarte rapidă.
  • Conectorul M23 de la Murrelektronik este o soluție standard dovedită pentru conectarea servomotoarelor.

Conexiunea electrică perfectă, etanșeitatea și rezistența la condițiile dure de mediu sunt cerințele de bază pentru toate tipurile de conectori. În domeniul tehnologiei de conectare a motorului, sunt necesare proprietăți speciale suplimentare: secțiuni de conectare mari, performanțe ridicate pentru cel mai mic design posibil și – cel mai important – blocaje anti-vibrații integrate, care mențin conectorul în poziție sigură, chiar dacă apar vibrații severe. O cheie de strângere clasică transformă instalarea efectuată cu o cheie dinamometrică într-un simplu exercițiu.

M23

Murrelektronik oferă cabluri de alimentare pentru diverse utilizări și tipuri de motoare care îndeplinesc aceste cerințe. Sunt disponibile chiar și cantități mici de cabluri, care vă sunt oferite deja tăiate cu exactitate la lungimea necesară pentru aplicația voastră.

Știați că?

Toate cablurile de la Murrelektronik oferă o calitate superioară și verificată? Cunoștințele noastre despre cablurile de alimentare se bazează pe o experiență îndelungată în fabricarea cablurilor M8 și M12 pentru senzori și actuatoare.

Murrelektronik GmbHAurocon_EA0714_Murr_Logo
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at

Pentru mai multe informații dați click aici.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu