ONEPASS DAY ROMÂNIA

by donpedro

Pentru a nu pierde ocazia și a rămâne la curent cu normele ICT, procesele și testările, vă așteptăm la noua ediție a tradiționalului eveniment organizat de ES Electronic Solution.

Joi, 3 octombrie 2019, ES Electronic Solution și ES ATE Solution vor organiza întâlnirea anuală a specialiștilor în domeniul SMT, ajunsă acum la a opta ediție în Italia și a doua în România.
Va fi un eveniment dedicat normelor IPC, proceselor, testării și automatizării organizat în colaborare cu parteneri experți lideri în acest domeniu.
Ca de obicei, evenimentul va fi organizat în două părți: o sesiune teoretică prezentată în dimineața evenimentului și aplicații practice cu diferite echipamente aduse special la eveniment, în partea a doua a zilei.
Ca de fiecare dată, participarea la eveniment este gratuită, acesta având loc la Complex Senator în Timișoara, Calea Lugojului nr. 7.

De 25 de ani, lider în realizarea sistemelor de test: UN PARTENER UNIC PENTRU HARDWARE ȘI SOFTWARE

Înființată în 1995, compania Electronic Solution este un lider în formularea de soluții de test și printre puținele companii din Italia capabile să rea­lizeze sisteme de test automate complete, atât software cât și hardware.
Cu echipa sa de ingineri software și hardware, Electronic Solution este un partener ideal, capabil să ofere soluții și servicii de test de înaltă calitate și profesionalism, precum și servicii de mentenanță în toată lumea:

Studiul testabilității plăcilor electronice
Sisteme de testare (ONEPASS ȘI EASY2FUN)
Echipamente de testare in-circuit ce conțin software și elemente de fixare
Bănci de testare funcționale create conform cerințelor clienților
Software funcțional pentru platforma LabView/Teststand
Automatizare

Acum doi ani, E.S. srl a înființat la Timișoara firma ATE Solution. Aici au loc activități de producție mecanică și de echipamente ad-hoc realizate pentru piața românească, precum și servicii de mentenanță.

Din 1970, Lasertech Group, este o companie care s-a impus pe piața italiană în domenii precum prelucrarea suprafețelor prin acoperiri chimice, tăiere cu laser și tehnologia SMT, ajungând de-a lungul anilor în fruntea clasamentului pe piața italiană. Modernizarea constantă a liniilor de producție și experiența dobândită au impus acest grup ca punct de referință la nivel național în domeniul prelucrărilor metalice și l-au plasat în primele zece companii independente din lume în acest domeniu.

Suntem specializați în:
ACOPERIRI CHIMICE | DIVIZIA DE PRELUCRĂRI CHIMICE PRIN GRAVURĂ
TĂIERE CU LASER | DIVIZIA DE MARCARE ȘI TĂIERE CU LASER
STENCIL SMT | DIVIZIA SMT

Suprafață netratată

NANOTEHNOLOGIE
Nano-Quartz este o tehnologie de acoperire nanometrică (cu particule fine) cu inerție chimică ridicată, care datorită caracteristicilor sale, previne depunerea pe suprafețe a substanțelor organice și anorganice. Datorită inerției sale chimice, tehnologia Nano-quartz mărește rezistența la coroziune și la atacul chimic.

Tehnologie nano quartz

Proprietăți și caracteristici tehnice
Rezistență la coroziune (ASTM B 117/97)
Rezistență la coroziune a filmului nanometric pe aluminiu și bronz timp de 1000 de ore în vapori salini, iar dacă există alte acoperiri ale suprafețelor de aluminiu și bronz sub filmul nanometric, se obțin rezistențe de 5-10 ori mai mari.

Gabriele Sala
Este un consultant în domeniul tehnologiei proceselor de asamblare electronică. Expert în relații cu publicul și instructor tehnic. Cunoștințe aprofundate a standardelor IPC și a normelor de mediu (UE) referitoare la AEE – echipamente electrice și electronice (ex. RoHS). Colaborează cu IBM și Celestica de mai bine de 30 de ani și are o experiență în diverse roluri care susțin procesele de asamblare electronică, în toată lumea. Încă de la începutul anilor 1990, a devenit membru al organismului național italian IEC și activează în numeroase alte comitete tehnice de standardizare (cum ar fi TC-91 Tehnologie de Asamblare Electronică, TC-101 Electrostatică, TC-111 Aspecte de mediu pentru AEE și altele).

Atg Italia (www.atg-italy.com) este o companie care găsește o soluție globală pentru procesele dumneavoastră din domeniul SMT, precum depanelare cu laser (prin compania LPKF Laser & Electronics GmbH), sisteme de curățare pentru șabloane (stencil-uri) și PCB-uri (prin compania Matthes automation) și multe altele.

Vă confruntați în continuare cu probleme pe linia dumneavoastră SMT?
Dacă răspunsul este DA, veți găsi câteva informații foarte utile.
Conform statisticilor internaționale, peste 70% din defectele care apar în procesul depunerii pastei de lipit și a lipirii propriu-zise sunt generate de un stencil de calitate proastă sau de o curățare necores­punzătoare a acestuia. Chiar dacă linia dumnea­voastră de asamblare este eficientă, foarte modernă și conformă cu I 4.0, există totuși o operație care depinde de mâinile sau ochii operatorului.
Stencil-urile sunt inspectate zilnic de către operator utilizând, în general, o masă cu iluminare din spate, dar trecerea luminii prin deschiderile acestora nu oferă informații foarte precise!
Având în vedere dimensiunea actuală a componentelor, este aproape imposibil să sesizezi o reducere a deschiderii cu 10-20%, adică ceva mai mic de 20 microni. Scopul este identificarea pastei de lipit / adezivului / cernelurilor reziduale din apertură, utilizând compararea cu fișiere gerber. Da, este posibil acum!
Iată soluția! Un sistem complet de inspecție automată a stencil-ului poate rezolva toate pro­blemele și poate îmbunătăți procesul de curățare, stabilind un standard de control al acestuia, economisind costuri de manoperă, oferindu-vă trasabilitatea completă a stencil-ului și a lamei racletei, plus multe alte opțiuni.

Vino să ne vizitezi la ONE PASS DAY pentru o demonstrație live.

E.S. Electronic Solution
Electronic-Solution_EA0317_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu