MVK Fusion

by donpedro

Modulul PROFINET/PROFIsafe îmbină trei funcții de bază ale tehnologiei de instalare:
Senzori digitali standard și actuatoare
Senzori digitali de siguranță și actuatoare
IO-Link

Această combinație este o inovație impresionantă care permite realizarea unor concepte de automatizare unice, de ultimă generație. Instalarea devine mai simplă și mai rapidă.

MVK Fusion reduce semnificativ complexitatea configurațiilor, deoarece acestea pot fi realizate în întregime de instrumentul de inginerie din sistemul de control al siguranței. Dezvoltatorii de software și inginerii de profil electric nu mai au nevoie de cunoștințe aprofundate despre instrumentele și manualele altor producători.
MVK Fusion reduce numărul de module fieldbus per unitate. Unele aplicații au nevoie doar de un singur modul. Acest aspect oferă noi oportunități pentru multe aplicații de automatizare!

Un modul cu rază mare de aplicabilitate
Ceea ce face ca modulul fieldbus MVK Fusion să fie unic este diversitatea sa. Acesta combină trei funcții de bază ale tehnicii de instalare: senzori digitali standard și actuatoare, senzori digitali de siguranță și actuatoare și IO-Link.
Cele două porturi digitale standard pot fi configurate ca intrări sau ieșiri – sunt personalizabile pentru fiecare aplicație.
Cele patru porturi de siguranță asigură că aproape toate cerințele de siguranță digitale sunt integrate în instalație.
Cele două porturi IO-Link oferă o gamă largă de funcții: ele integrează dispozitive inteligente în sistemul fieldbus și permit, de asemenea,
extinderea optimă a sistemului din punct de vedere financiar prin hub-urile IO-Link.

MVK Fusion simplifică instalarea prin minimizarea numărului de module necesare.

Flexibilitate maximă pentru aplicații de siguranță
MVK Fusion integrează toate aspectele de siguranță într-un singur modul:
Semnalele senzorilor de siguranță sunt transmise prin cele trei porturi sigure de intrare, fiecare având două canale. Butoanele de OPRIRE DE
URGENȚĂ, perdelele luminoase, comenzile pentru două mâini, ușile de protecție etc. pot fi calificate până la nivelul de performanță “e”.
Portul de ieșire de siguranță are două ieșiri sigure care pot fi configurate în funcție de aplicație (comutare PP, PM sau PPM). Puteți integra o mare varietate de tipuri de actuatoare, cum ar fi supape duble și insule de supape, de asemenea, conforme până la nivelul de performanță “e”.
Un port special IO-Link, Clasă B, asigură că dispozitivele IO-Link, cum ar fi insule de supape (valve) și hub-uri, pot fi oprite ușor și în siguranță, în conformitate cu standardele de siguranță până la nivelul de performanță “d”.

MVK Fusion vă permite să atingeți standarde înalte de siguranță, protejând atât omul cât și mașina.

Configurare de siguranță prin câteva click-uri de mouse
Datorită MVK Fusion configurarea senzorilor de siguranță și a actuatoarelor devină extrem de ușoară: selectați funcția de siguranță (de ex. perdeaua luminoasă sau butonul OPRIRE DE URGENȚĂ) din instrumentul de inginerie al sistemului de control al siguranței, iar prin câteva clicuri de mouse, configurarea este gata.
Utilizatorii – de obicei dezvoltatorul de software sau inginerul de profil electric – nu necesită cunoștințe speciale pentru a configura modulul. Modulul MVK Fusion elimină pasul suplimentar de verificare (calcul CRC) și nu necesită software suplimentar specific producătorului. Acest lucru grăbește procesul, deoarece împiedică introducerea de date incorecte.

Performanță înaltă
MVK Fusion este adecvat aplicațiilor de mare putere atunci când fiabilitatea nu poate fi compromisă. Modulul este compatibil 100% cu soluțiile PROFINET. MVK Fusion este potrivit pentru aplicațiile de conformitate în Clasă C (IRT), Shared Device și Netload Class III.

Un spectru larg de aplicații și posibilități ample de diagnosticare
Carcasă metalică robustă, complet încapsulată, potrivită pentru o gamă largă de utilizări – până la aplicații extreme de sudură.
MVK Fusion salvează informațiile despre erori într-o secvență de caractere pe un server web integrat, chiar și în cazul unei căderi de tensiune, ajutându-vă să identificați erorile și să reduceți perioadele de inactivitate.
Adresa de siguranță este configurată direct pe modul, prin intermediul unui comutator rotativ – MVK Fusion poate fi, de asemenea, adus la
setarea implicită prin introducerea adresei “000”.
Modulul funcționează la temperaturi exterioare ridicate (până la 60°C) suportând, de asemenea, curenți mari (până la 16A). Opțional, pentru
aceste condiții extreme de operare, puteți dispune de un radiator, care prelungește durata de viață a modulului.
Unic în piață, modulul poate fi utilizat la altitudini foarte mari, de până la 3.000 de metri (10.000 picioare).
Fiecare canal este monitorizat pentru detectarea erorilor, precum suprasarcină, scurtcircuite de senzori sau alte întreruperi – posibilitățile ample de diagnosticare asigură detecția rapidă a erorilor, astfel încât acestea pot fi analizate și reparate.

Mai multe informații găsiți accesând acest link

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu