CODICO – Potrivire perfectă!

by donpedro

SILVERTEL Ag9900-LP

Când a fost lansată familia de module Ag9900 în 2017, nimeni nu se aștepta că ar fi posibilă o versiune mai mică, dar SILVERTEL a reușit din nou. Acum, în plină producție, noua versiune Low Profile a acestui modul PD în miniatură, numit Ag9900-LP, definește standardele pentru modulele PoE plug and play.

Cu o înălțime sub 8mm, este suficient de subțire pentru a se potrivi cu cele mai recente generații de conectori RJ45 cu profil scăzut. Menținând aceeași amprentă ca la modelul anterior Ag9900 (14 × 21mm), noul dispozitiv țintește generația următoare de aplicații și produse IoT, care necesită PoE cu consum redus de putere (<IEEE802.3af standard) și dimensiuni ale capsulei cât mai mici posibil.
Modulul oferă în continuare o soluție completă, care include semnătură PoE, izolație de 1.5KV și conversie DC la DC la 12V, 5V și 3.3V. Tensiunile de ieșire se ajustează ușor printr-un simplu rezistor de pull-up sau pull-down. Ag9900-LP necesită doar trei componente externe cu costuri reduse: două punți de diode și un condensator electrolitic.
Produsul este pe deplin compatibil cu IEEE802.3af și vine cu o semnătură fixă Clasă “0”. La fel ca și “frații“ săi mai mari, modulul oferă protecții de siguranță la suprasarcină, scurt-circuit și supra-temperatură.
Toate produsele seriei, precum și soclul RJ45 (# 281681 “RJ45 Modular Jack”) care se potrivește perfect, sunt disponibile gratuit ca mostre prin intermediul magazinului online CODICO Sample Shop!

Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă invităm să intrați în legătură cu contactul dvs. CODICO

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu