Câștigați o placă de dezvoltare Microchip PIC-IoT WG

by donpedro

Placa de dezvoltare PIC-IoT WG combină un puternic microcontroler PIC24FJ128GA705, un coprocesor securizat ATECC608A CryptoAuthentication™ și controlerul de rețea ATWINC1510 Wi-Fi® complet certificat – care oferă cel mai simplu și eficient mod de a conecta aplicații embedded la Google Cloud IoT Core. Placa include, de asemenea, un depanator integrat și nu necesită hardware extern pentru a programa și depana microcontrolerul.

Kitul este susținut de mediul de dezvoltare integrat (IDE) MPLAB X și de unealta de prototipare rapidă MCC. Placa este compatibilă cu peste 450 plăci Click™ de la MikroElektronika care extind dezvoltarea de aplicații cu senzori și actuatoare.

Ca rezultat al parteneriatului extins al companiei Microchip cu Google Cloud, placa de dezvoltare PIC-IoT WG permite proiectanților de aplicații bazate pe microcontrolerele PIC să adauge cu ușurință conectivitate cloud la produsele de generație următoare prin accesarea portalului online gratuit: www.PIC-IoT.com. Odată conectați, dezvoltatorii pot utiliza instrumentul de dezvoltare MPLAB® Code Configurator (MCC) al Microchip pentru dezvoltarea, depanarea și personalizarea aplicației.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de dezvoltare PIC-IoT WG, vizitați pagina:
http://page.microchip.com/ElectAzi-PIC-IoT-WG-Board.html
și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu