Repere importante ale comunităților Avnet

by donpedro

Avnet a anunțat că element14 și Hackster.io continuă să înregistreze o creștere impresionantă atingând deja două repere importante: element14 a sărbătorit cea de-a zecea aniversare, iar Hackster a depășit un milion de membri. Împreună, element14 și Hackster cuprind cea mai mare rețea colaborativă de ingineri, antreprenori și dezvoltatori din lume, care se angajează reciproc în idei, produse noi, grupuri de discuții și alte resurse online utile.

“În timp ce dezvoltarea produselor poate fi complexă, consumatoare de timp și extrem de competitivă, colaborarea și parteneriatele puternice găsite în comunitățile noastre pot ajuta pe oricine să navigheze pe calea către producție”, a declarat Bill Amelio, Chief Executive Officer, Avnet.

“Comunitatea mare și vibrantă a lui Hackster precum și rețeaua industrială dovedită și de încredere – element14 – se află în centrul întregului nostru ecosistem care oferă capabilitatea de a ajuta pe oricine să transforme o simplă idee într-un adevărat produs.”

Sărbătorind aniversarea a 10 ani de existență în această vară, element14 este o comunitate bazată pe discuții, alcătuită din peste 650.000 de membri care conectează inginerii din întreaga lume pentru a-și rezolva reciproc provocările tehnice și de proiectare fiind una dintre cele mai mari rețele de acest gen din industria electronică. “În ultimii 10 ani, am cultivat o comunitate durabilă, activă și valoroasă pentru ingineri și antreprenori”, a declarat Dianne Kibbey, Director Global al comunității element14 și Social Media. “Statisticile arată că doar una din zece comunități poate continua să se dezvolte dincolo de primii trei ani, dar element14 este o comunitate înfloritoare și astăzi, deoarece ne concentrăm pe colaborarea cu membrii noștri pentru a furniza resursele și programele de care au nevoie pentru a-și spori cunoștințele despre noile tehnologii și pentru a aduce la viață proiectele lor”.

Hackster, comunitatea bazată pe proiecte susținute de Avnet pentru oricine dorește să învețe despre construirea de hardware și de programare, a crescut din anul 2016 de 10 ori. “Creșterea comunității Hackster poate fi atribuită celor două valori fundamentale: informație și educație”, a spus Adam Benzion, co-proprietar și CEO la Hackster.io. “Cu sprijinul Avnet, am accelerat extinderea noastră către mai multe persoane în mai multe locuri și am oferit instrumente de învățare mai bune pentru crearea de hardware. Și, pe măsură ce interesul pentru tehnologii avansate, precum ar fi inteligența artificială, învățarea automată sau blocurile de date continuă să crească, vedem apariția unor idei și proiecte chiar mai interesante în comunitatea noastră”.

În plus față de creșterea puternică a comunităților sale element14 și Hackster.io, Avnet continuă, de asemenea, să angajeze startup-uri, ingineri și inovatori online pentru a beneficia de avantajele ecosistemului unic end-to-end. Recent, Avnet a anunțat că oferă 20.000 de starter kituri gratuite Azure Sphere precum și găzduirea a două provocări de proiectare pentru a ajuta dezvoltatorii să creeze soluții extrem de sigure, IoT end-to-end. Inițiativa face parte din parteneriatul permanent al Avnet cu ecosistemul Azure Sphere al Microsoft și are loc atât pe Hackster.io, cât și pe element14, cu premii evaluate la 70.000 $. (n.r. end-to-end = tot ceea ce este necesar pentru ca toate componentele unei rețele să fie conectate și să lucreze împreună)

Prin furnizarea de expertiză în domeniul produselor, proiectării, marketingului și lanțului de aprovizionare, Avnet ajută companiile să reducă timpul, costul și complexitatea lansării produselor pe piață. Pentru a afla mai multe despre Avnet, vizitați Avnet.com.

Avnet

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu