Indicatoare de proces și temperatură de la akYtec, mici și multifuncționale

by donpedro

Afisajele compacte de proces ITP 14 și ITP 16 sunt disponibile în două culori   —   Sursă imagine: akYtec GmbH

Cu afișoarele de proces ITP14 și ITP16, akYtec își extinde portofoliul de dispozitive pentru proiectele de automatizare. Dispozitivele sunt universal aplicabile și servesc pentru monitorizarea și controlul proceselor industriale.

Atât ITP 14, un afișaj de proces cu o intrare de tensiune și curent, cât și afișajul de temperatură ITP 16 sunt proiectate compact și ergonomic. Ele sunt echipate cu o ieșire pe tranzistor NPN, care poate fi utilizată ca ieșire de alarmă sau ca ieșire de reglare, aceasta din urmă permițându-i să implementeze o reglare on-off a unei sarcini de până la 200 mA/42 Vcc.

Dispozitivele se montează într-o gaura standard de 22,5 mm pentru lămpile indicatoare  —  Sursă imagine: akYtec GmbH

Intrarea analogică a ITP14 poate fi utilizată fie pentru semnale de tensiune de 0-10V și 2-10V fie pentru semnale de curent de 4-20 mA, 0-20 mA și 0-5 mA. Dispozitivul se pretează pentru montajul într-o gaură standard cu diametrul de 22.5 mm, pentru lămpile indicatoare și se instalează rapid și ușor. Este potrivit ca afișare vizuală a valorilor măsurate pentru diferite procese, cum ar fi alimentarea cu apă sau ingineria proceselor termice.

Design unic, cilindric pentru găuri rotunde standard
Ca indicator de temperatură pentru monitorizarea și controlul proceselor industriale, ITP16 are o intrare analogică configurabilă, capabilă să proceseze semnale de la diferite termorezistențe sau termocuple. Afișajul de temperatură are, de asemenea, o funcție de alarmă, ceea ce înseamnă că acesta începe să clipească la o frecvență de aproximativ 2Hz dacă valoarea procesului depășește valorile de prag setate.

Dimensiunile compacte ale modelelor ITP 14 și ITP 16 permit utilizarea lor ca o unitate de afișare suplimentară pentru valorile măsurate — Sursă imagine: akYtec GmbH

Ambele dispozitive pot fi utilizate la temperaturi ambiante cuprinse între -40 și + 60°C și au gradul de protecție IP65 pentru partea frontală. Ele sunt disponibile cu LED-uri roșii sau verzi. Designul cilindric este caracteristica USP principală, specială, unică a afișajelor de proces de la akYtec, design care este prezent exclusiv pe piață. Dispozitivul compact poate fi instalat pe ușa unui dulap de comandă sau pe un panou de comandă.

akYtec
akYtec a fost înființată în 2010 de specialiști cu experiență și înaltă calificare din domeniile privind dezvoltarea electronică și tehnologia automatizărilor. Compania se concentrează pe dezvoltarea și distribuirea tehnologiilor de automatizare industrială, cum ar fi dispozitivele programabile, afișajele de proces, modulele I/O și alte dispozitive. Integrarea tehnologiilor externe și cooperarea cu parteneri de producție permit AkYtec să se adapteze flexibil la nevoile clienților în orice moment.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu