Acum la Bürklin Elektronik – Camera de termoviziune portabilă Fluke PTi120

by donpedro

“Oferiți clientului mai mult decât acesta se așteaptă” este filozofia pe care John Fluke și-a construit compania – și asta o conduce și astăzi. În acest spirit, Fluke și-a reînnoit întreaga linie de camere termice industriale, cu mai multe funcții premium integrate în fiecare model, oferind o valoare mai mare pentru client și permițând astfel companiei să reducă diversitatea de camere termice pe care le oferă pentru a simplifica procesul de cumpărare.

Aceste camere Fluke sunt optim create pentru a permite profesioniștilor din industrie să găsească problemele critice în condiții de siguranță, rapid și ușor, să le evalueze și să le rezolve înainte ca acestea să genereze defecțiuni care pot duce la complicații costisitoare sau chiar avarii catastrofale.

NOU la Bürklin (Cod de comandă: 21K3284)

Camera de termoviziune PTi120 de la Fluke oferă o cameră termică de dimensiuni mici, care rezistă la murdărie și umiditate. Capabilitatea de a supraviețui unei căderi de la o înălțime de un metru oferă tehnicienilor din industrie o soluție durabilă pentru scanarea rapidă a temperaturii echipamentelor electrice, pompelor, motoarelor, clădirilor, instalațiilor de climatizare, echipamentelor de control al proceselor pentru puncte fierbinți sau reci care pot indica din timp primele anomalii care pot apărea.

  • Dimensiunea de buzunar și robustețea de nivel industrial, combinate cu tehnologia patentată Fluke Connect Asset Tagging și IR-Fusion™ oferă o soluție puternică. Fluke Connect Asset Tagging elimină sortarea și organizarea imaginilor în infraroșu prin simpla scanare a codului QR sau a codului de bare de pe obiectul vizat. Ecranul tactil oferă funcția IR-Fusion, care mixează imaginile IR cu cele din domeniul vizibil, prin simpla glisare a degetului pe ecran.

Bürklin

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu